Šíp.deník.cz

RAKOVINA herečky Hany Maciuchové: Komplikovala jí život už několik měsíců!

10 fotografií 10
Herečka Hana Maciuchová
Herečka Hana Maciuchová
Zdroj: Herminapress.cz
Herečka Hana Maciuchová v Olomouci. Herečka Hana Maciuchová při fotografování pro Deník. Herečka Hana Maciuchová při fotografování pro Deník. Maciuchová Hana
Sdílej článek:

Před pár dny oznámila hvězda seriálu Ulice, že bojuje s rakovinou. A jak prozradila kamarádka Hany Maciuchové (70), nemoc už nejspíš v těle herečky bují několik měsíců…

Maciuchová prý cítila, že s ní vše není v pořádku, už před drahnou dobou. Právě kvůli nečekané únavě chtěla zvolnit v pracovním tempu.

"Hanička se cítila už od loňského jara hodně unavená, nebylo jí dobře! Sama se s tím několikrát svěřila… Říkala, že se vzdá práce a bude se věnovat sama sobě," tvrdí kamarádka. "Když odešla z Ulice, měla v plánu požádat o uvolnění z angažmá na Vinohradech. Nakonec se ale domluvili, že bude hrát i v další sezoně. Ona ale ze zdravotních důvodů odmítla zkoušet nová představení. Chtěla si nechat jen ta stávající, a aby jich nebylo moc."

Jenže populární herečka tehdy neuspěla. V divadle ji přemluvili, aby zůstala, diváci ji totiž stále milují. A tak dál napínala své síly přes únosnou mez. S tím nyní ovšem hodlá skončit. A vzkázala, že by ráda se svou nemocí bojovala sama bez přehnané pozornosti. "V následujících dnech chci se svojí nemocí bojovat intimně. Děkuji a držte mi palce!" sdělila.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů