Šíp.deník.cz

Renata Langmannová v šoku: Co se děje s Českou Miss? Vítězky NEMAJÍ šanci!

15 fotografií 15
Renata Langmannová
Renata Langmannová
Zdroj: Herminapress.cz
Dokonale kulaťoučké pozadí předvedla... Renata Langmannová se objevila na charitativní běžecké pro medvídka Teribeara. Krásná česká modelka zaujala tentokrát především zezadu! Zaměřeno bylo na perfektní zadeček Renaty.
Sdílej článek:

Před jedenácti lety získala modelka Renata Langmannová (31) titul Česká Miss. Sama přiznává, že jí to pozitivně změnilo život a dodnes z vítězství těží. Jenže, co se teď děje kolem celé soutěže krásy nechápe. Myslí si, že nové Missky budou mít dost velký problém, aby si jich vůbec někdo všimnul.  

Měli byste si také přečíst:

ROZVOD na spadnutí? Hokejista Plekanec nedokáže skousnout Lucčiny MANÝRY!

PŘIPRAVÍ zlomeného Řepku o syna? Vlaďka Erbová chce pro Markuse JINÉHO TATÍNKA!

To, co se spustilo za lavinu kolem jediné národní soutěže dívčí krásy, by nevymysleli ani v Hollywoodu. Bývalá vicemiss Eva Čerešňáková se snoubencem Martinem Ditmarem sice už rozjeli castingová kola, jenže se zjistilo, že nevlastní ochrannou značku. Tu si koupil nějaký znuděný boháč z Balkánu!

Ať to dopadne, jak to dopadne, je to malér. Pokud se nakonec vůbec nějaká holka dočká korunky, tak se podle Renaty stejně nemá na co těšit. Úroveň soutěže po odchodu Michaely Maláčové podle Langmannové rapidně klesla.

"Dneska už je koncept miss přežitý. Osobně jsem ráda, že jsem jí byla už před jedenácti lety. Zlatá doba miss je pryč, lidi o to nemají takový zájem. Podle mě není možné, aby jeden koncept beze změny fungoval od roku 1989 dalších třicet let. Dnešním dívkám, které se hlásí, moc nezávidím. S prosazením to budou mít těžké," prozradila otevřeně Renata pro časopis Story.

Sama je zvědavá, jestli ze soutěže nakonec nebude jedna velká šaškárna. Zatím se noví majitelé moc nepředvedli.

"Tehdejší ředitelka Michaela Maláčová dávala Miss úroveň a glanc. I proto jsem moc zvědavá, co předvede Eva Čerešňáková se svým přítelem. Myslím, že už po prvním ročníku bude jasno. Určitě to budu pozorně sledovat," dodala modelka.

Otázkou spíš ale je, jestli se vůbec něco uskuteční… Hrozí, že nový majitel vše zastaví, třeba to bude chtít dělat po svém. Kráskám toužící po korunce nezbývá než čekat.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů