Šíp.deník.cz

Říčanský démon Rychtář prskal vulgární OHEŇ: Nespojujte mě s tou KU*VOU

Josef Rychtář to nemá v posledních dnech jednoduché.
Josef Rychtář to nemá v posledních dnech jednoduché.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Jestli dnes do Říčan vyjížděli hasiči, tak to rozhodně bylo kvůli vdovci Josefu Rychtářovi (56), kterého rozpálily do běla informace o tom, že by měl být podprůměrný milec. Alespoň tak o něm hovoři jeho údajná milenka a bývalá prostitutka Jana Podlešáková. 

Jak včera Šíp informoval, Podlešáková se o nadsamci Josefovi vyjádřila ve smyslu, že Rychtář, pokud by se suxuální dovednost známkovala, dostal by horší trojku. I když vdovec dostal prostor pro vyjádření, odmítl ho. Později se ale rozčílil a ke slovům Podlešákové se vyjádřil, když do redakce Šípu napsal SMS zprávu, ve které nešetřil vulgaritami.

"Byl bych rád, abyste mě s tou ku*vou nespojovali. Nic jsem s ní nikdy neměl, dotyčná ku*vička zapomněla, že od ní mám zprávy a nejen já, kde přiznává, že jsem s ní nic neměl. A to je pravda!" uvedl Rychtář ke slovům Podlešákové, kterou si paradoxně tahal nejen do domu Bartošové, ale její přítomností byla zaskočena Rychtářova exmanželka Darina, když se s ní setkala na svém pozemku.  

Je tak evidentní, že v kolem Rychtáře bude ještě hodně veselo. 

Článek o sexuálních dovednostech Rychtáře si můžete přečíst kliknutím na odkaz: Jaký je "NADSAMEC" Rychtář v SEXU? Jeho údajná milenka promluvila!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů