Šíp.deník.cz

Bývalá ZLATOKOPKA má fungující rodinu a předvádí se ve vlnách!

19 fotografií 19
Poznáte známou krásku?
Poznáte známou krásku?
Zdroj: Archiv OK
Ornella předvedla scénu z filmového Titanicu... Ornella Koktová na dovolené. Ornella ukázala roztažené nohy... Ornella coby bruneta.
Sdílej článek:

Ještě před pár lety znázorňovala úspěšný model zlatokopky. Odstranila od úspěšného podnikatele manželku, udělala si s ním dítě a následně si ho vzala za muže. Zlí jazykové jejich vztahu věštili brzký krach, teď všem dokazuje, že její manželství je více než příkladné. Poznáte krásku na snímku? 

Mnozí jistě tuší, že jde o Ornellu Koktovou (23), která si s manželem Josefem a synem Quentinem vyrazila před pár dny do Francie na dovolenou. Tam se ve vlnách předváděla coby mořská víla, možná kopírovala legendární scénu z filmového Titanicu, jen bez partnera.

Ornella si dovolenou po boku svých mužů hodně užila. "Bylo to bezvadné. Teď už jsme zpět v Česku a v posledním prázdninovém týdnu probíhají veškeré přípravy na školku, kam se náš Quentin chystá. Snad se mu tam bude libit. Ale na to, jak miluje společnost, to problém určitě nebude," prozradila Šípu půvabná maminka. 

Z Ornelly se během posledních let stala příkladná manželka a matka, která se snaží prosadit v showbyznysu jako herečka a modelka. Podívejte se na její vnady do fotogalerie.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů