Šíp.deník.cz

RISKUJE život! Zpěvák Daniel Landa si nedá pokoj ani před velekoncertem

Daniel Landa se chystá na rallye.
Daniel Landa se chystá na rallye.
Zdroj: Herminapress.cz
Sdílej článek:

A je to tu. Zpěvák a skladatel Daniel Landa (46) přesedlává a mění, alespoň na čas, koncertní sály za kokpit závodního automobilu. Za volantem Škody Fabia WRC bude vidět už tento víkend, kdy se svým spolujezdcem Petrem Novákem bude na startu prvního závodu šestidílného seriálu mistrovství České republiky – Rallye Šumava.

„Těším se, ale přiznávám, že natrénováno nemám. Tohle auto jsem si ještě ani pořádně neosahal. Sice jsme ho s Petrem a kmotry pokřtili, ale první opravdu reálnou seznamovací zkoušku absolvuji ve středu a pak už na Rallye Šumava všechno vypukne naostro," nechal se pro agenturu Herminapress slyšet Landa, který má za sebou řadu závodů.

Jeho parťák Petr Novák by považoval za úspěch začít soutěž kolem desátého místa a ke konci seriálu se posunout mezi pětku nejlepších, Dan je ve svých odhadech opatrnější. „Sportovní stránka závodů je na bedrech Petra Nováka. Já budu dělat všechno pro to, abychom jeho představy naplnili a skončili někde vepředu, ale zeptáte-li se, jaké umístění bych po skončení seriálu závodů bral, pak neodpovím konkrétně. Já jsem v posádce sice řidič, ale hlavně šoumen a propagátor akcí, třeba mimo jiné mého velekoncertu na letišti v Letňanech, který bude 12. září, ale pořadí v cíli mistrovství republiky v rallye soutěži odhadovat nebudu. Samozřejmě bylo by skvělé skončit do pátého místa nebo dokonce na stupních vítězů, ale znovu opakuji, pořadí neřeším," dodal Daniel Landa.

Rallye znamená hazard se životem, a tak by měl být zpěvák, který stále neopustil přezdívku Žito (viz foto), v závodech pořádně opatrný, aby vůbec mohl koncertovat.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů