Šíp.deník.cz

Zdatná obchodnice Dara Rolins: Zpěvačka PRODÁVÁ SVÉ TĚLO!

Sexy zpěvačka Dara Rolins se musí pořádně otáčet, aby měla na svůj drahý životní styl a na výchovu dcerky, ze které se stává slečna. A to také něco stojí. Proto Dara neváhala a přišla s novým nápadem. Ten ocení především muži.

1 / 10
Dara se s expřítelem na výchově dcery nakonec dohodla.

Od té doby, co zpěvačka nežije  rapperem Rytmusem, musí se pořádně otáčet, aby nemusela ubrat nic ze svého standardu. Nechtěla opustit luxusní dům, který s Patrikem Vrbovským postavili, tudíž musela bývalého partnera vyplatit. Rozhodně to pár peněz nebylo.

Sice často koncertuje, ale má k tomu své tanečnice a ještě další lidi, kteří ji zajišťují komfort, aby se mohla věnovat hlavně zpěvu. To stojí další peníze, takže se má slovenská diva co otáčet, aby nezůstala o suchém chlebu a vodě.

Potřebuje naplnit rodinnou kasu

Slavný pár už nechce pokračovat v jejich vztahu.Zdroj: Profimedia.cz

Jelikož je Dara Rolins zvyklá na opravdu hodně vysokou životní úroveň, nemůže doma jen tak ležet na gauči a dopřávat si dny volna. Jako máma samoživitelka a milovnice drahé módy si uvědomuje, že své slavné jméno musí co nejvíce zúročit, dokud je o něj ještě vůbec zájem.

Sice se Dara jako jedna z mála drží na špice showbyznysu přes třicet let, moc dobře si uvědomuje, že všechno je pomíjivé a může nastat doba, kdy už o ni fanoušci nebudou mít zájem, koncerty nebudou vyprodané a její instagramový účet nebude tak skvěle fungovat.

Své tělo používá jako reklamu

Ráda se poslední dobou odhaluje.Zdroj: Instagram

A když teď nemá žádného boháče vedle sebe, který by se o ni staral jako o princeznu, kupoval ji drahé dárky, platil luxusní dovolené, musí se postavit na vlastní nohy a začít vydělávat jednou tolik. Nechce, aby dcera trpěla, kdyby jí musela něco odpírat.

Proto se rozhodla, že své jméno a tělo prostě prodá, jak to jen půjde. Nejdříve to začalo diáři, které fanynky houfně kupovaly, pak se pustila i do navrhování vlastního nábytku. Tento byznys Daře ale hodně rychle zkrachoval, nebyl o nábytek zájem.

Dara byla vždycky zdatnou obchodnicí

Ráda se chlubí vypracovanou postavou.Zdroj: Instagram

Teď ale trefila do černého. Začala se věnovat tomu, co jí opravdu baví a hodně tomu rozumí – módě. Začala navrhovat své vlastní teplákové soupravy, které nosí nejčastěji, aby lidé měli něco z jejího těla, aby ji cítili.

Nejde o to, že by je sama zpěvačka nosila, ale vytvoří vám přesně takovou kopii, kterou má nejradši a tím ji budete daleko blíže. Cenu zatím neuvádí, ale pár korun to stát pravděpodobně nebude. Ale už teď má tolik objednávek, že bude mít do Vánoc co dělat.

Zpěvačka má cit na dobré obchody. Až kromě toho nábytku se jí daří vše, na co jen sáhne. S čím přijde příště? Třeba se svou nahou sochou do domácností?

Ráda mění image.Zdroj: Facebook.com

Chcete se o celebritách dozvědět ještě více? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů