Šíp.deník.cz

Roman Vojtek a manželka Tereza: Začala VÁLKA O MAJETEK!

4 fotografií 4
Roman Vojtek s manželkou a dcerou
Roman Vojtek s manželkou a dcerou
Zdroj: Tilen Vajt/Deník - Jan Karásek
Roman se svou manželkou v době, kdy nic nenasvědčovalo tomu, že by se mohli rozejít. Roman se svou manželkou v době, kdy nic nenasvědčovalo tomu, že by se mohli rozejít. Roman se svou manželkou v době, kdy nic nenasvědčovalo tomu, že by se mohli rozejít. Roman se svou manželkou v době, kdy nic nenasvědčovalo tomu, že by se mohli rozejít.
Sdílej článek:

Jako by nestačilo, že Roman Vojtek (42) opustil manželku několik týdnů před druhým porodem. Nyní musí Tereza (34) řešit i problémy zcela jiného druhu.

O tom, že to dvojice myslí s rozchodem smrtelně vážně, svědčí fakt, že se už domluvila na části majetkového vypořádání a věc mají v rukou rozvodoví právníci. Dohoda následovala pouhý týden poté, co Roman ženě oznámil, že ji opouští, protože s ní není šťastný.

Hlavním bodem vypořádání bude dům v Řitce a pak samozřejmě také výživné na čtyřletou Editu a ještě nenarozeného chlapečka.

Je ale otázkou, zda Tereza s předběžným rozdělením majetku nesouhlasila jen proto, aby měla před blížícím se porodem klid. Z rozchodu se totiž dosud nevzpamatovala, musí brát utišující léky a dítě je navíc stále otočené hlavičku nahoru, což by znamenalo jeho obtížný příchod na svět. Už nyní je prakticky jisté, že porod, jehož termín je určený za dva týdny, provedou lékaři ze zdravotních důvodů raději císařským řezem. Kdyby ale Tereza kvůli stresu porodila předčasně, nikdo by se nemohl divit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů