Šíp.deník.cz

Rozhovor s Dominikou Býmovou: Dny plné BOLESTI kvůli hříchu z mládí!

Začínající herečka Dominika Býmová
Začínající herečka Dominika Býmová
Zdroj: Koláž Šíp
Sdílej článek:

Když se prvně objevila v seriálu Přístav, byla to senzace a spousta lidí Dominice Býmové soudila sladkou budoucnost, která je už podle všeho na cestě. Není proto divu, že kvůli povinnostem musela herečka rozhovor pro Šíp nejdříve odložit. Na druhý pokus dorazila přímo z natáčení, aby hned po poslední otázce mířila za další prací. Jinak to prý neumí…

Jak jste se vlastně k práci herečky dostala?

Já se musím přiznat, že jsem o tom snila odmala. Nebojte se to napsat. Už jako malá holka jsem si pořád hrála na herečku a jsem moc ráda, že se tím dnes mohu živit. I když to asi zní jako klišé. (směje se)

Je to práce, kde o sebe člověk musí dbát. Uvažovala jste někdy o tom, že byste se nechala nějak vylepšit?

Já jsem zastánkyní přirozené krásy, takže se pokouším být co nejvíc přirozená. Ostatně to je také důvod, proč si právě nechávám odstranit tetování. Pro někoho to může být nepochopitelné, ale může to někdy věci komplikovat. Třeba kvůli tomu, aby se to zamaskovalo, strávíte v maskérně o několik hodin víc. A vlastně i maskérce přiděláváte práci, protože se strašně dlouho musí věnovat jen vám. Když si ho odstraním, ušetřím tím čas nejen jí, ale i sobě.

Co jste měla za tetování?

Byl to takový… symbol. Ale už je pryč.

Mohu se zeptat, kolik stojí takový zákrok?

Jsou to desetitisíce. Třeba tohle (Dominika ukazuje na svou ruku, kde má asi deseticentimetrovou ošetřenou ránu, která je pod obvazem děsivě napuchlá) bylo finančně dost náročné. Takže se dá říct, že jsem v poslední době vydělávala jenom na to. (směje se)

Bolí to?

Když se to odstraňuje, bolí to strašně. Ty první dny to byla ta nejhorší bolest, kterou jsem zažila. Nevím, k čemu bych něco takového přirovnala.

Je to horší, než když jste si tetování pořizovala?

Rozhodně. To proti tomu nic nebylo.

A kolik vás vlastně to tetování stálo?

Určitě míň než nechat si to odstranit. Tehdy, když jsem si to ve svých sedmnácti letech nechávala dělat, byla ta cena spíš úsměvná, myslím, že to bylo jen pár stovek.

To jste se nechávala tetovat ještě nezletilá? Není to protizákonné?

(zamyslí se) Když máte povolení od rodičů, tak snad ne…

A to jste měla?

(usměje se) Přiznám se, že ne. Vlastně jsem to tehdy musela před nimi skrývat. Chodila jsem několik měsíců s dlouhým rukávem, aby nic nepoznali. Pak jsem si to jednou nepohlídala a táta si toho všiml.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů