Šíp.deník.cz

Rytmus neodolal a OČUMOVAL tyhle PRSA! Pozor, to ale není Dara…

17 fotografií 17
Která kráska Rytmuse nenechala klidným?
Která kráska Rytmuse nenechala klidným?
Zdroj: Koláž Šíp
Bára Mottlová slaví třicet, ale sexy je pořád stejně. Bára Mottlová slaví třicet, ale sexy je pořád stejně. Bára Mottlová slaví třicet, ale sexy je pořád stejně. Bára Mottlová na nákupu plavek
Sdílej článek:

On si prostě nedá pokoj! Není to tak dávno, co rapper Rytmus (38) na veřejnosti osahával prsa Dary Rollins. I tentokrát ho uchvátil dámský hrudník. Tyhle prsa už ale jeho partnerky nejsou…

Je to jen další důkaz známého faktu, že šoubyznys je jedna velká divočina. Tento týden proběhl křest charitativního kalendáře Bohatý sirotek a bylo na co se dívat. Nejen proto, že fotky v něm jsou zatraceně sexy. Jedním z přítomných hostů byl populární slovenský rapper Rytmus a nejspíš si doma pěkně zavařil. Okukoval totiž hrudník sexbomby z titulní stránky. A protože se jeho milá Dara tohoto projektu neúčastní, je jasné, že Patrika Vrbovského zaujalo poprsí cizí krásky.

Na obranu Rytmuse dodejme, že mu tento malý hřích Dara Rolins odpustí, protože odolat přírodním pokladům Barbory Mottlové (29) je prostě Mission Impossible! Navíc když vražedně svůdná herečka a modelka nemá problém se svlékáním… „Jsem prostě kus ženské a myslím, že ženy plných tvarů se mají ukazovat. Mám ráda lidské křivky, a tak s nahotou problém nemám. Jen to nesmí být vulgární," tvrdí jedna z hvězd kalendáře.

O přednostech někdejší Miss Playboy se můžete přesvědčit v naší fotogalerii. Provokace je totiž její druhé jméno a své dokonalé poprsí dává na obdiv v jednom kuse!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů