Šíp.deník.cz

Sabina Laurinová je na MLADŠÍ! Zamilovala se do SEXY TRENÉRA!

17 fotografií 17
18+
Sabina Laurinová
Sabina Laurinová
Zdroj: Tilen Vajt
Lukáš se ženám hodně líbí. Je to sexy chlap. Na svém vzhledu dost pracuje. Ještě nedávno se živil fotbalem.
Sdílej článek:

Bývala za princeznu, vypadá stále jako panenka, ale ani herečka Sabina Laurinová (45) věk nezastaví. Asi proto si poslední dobou vybírá samé mladší partnery, možná je bere jako takový elixír mládí. Teď se do jejího hledáčku dostal fešný trenér, ke kterému chodí cvičit domů!

Nenechte si také ujít:

ROZVOD na spadnutí? Hokejista Plekanec nedokáže skousnout Lucčiny MANÝRY!

VIDEO: Zakázaná reklama plná zakázaného sexu!

Po nepovedeném vztahu s frontmanem skupiny Kabát Pepou Vojtkem (51) a zubařem Karlem Kameníkem (51) přesedla na mladší masíčko. Nejdřív randila se zpěvákem Markem Ztraceným (31), ale románek skončil rychleji, než začal.

V mladších milencích se ale asi zhlédla natolik, že se jí opět zachtělo o několik let mladšího hocha… Teď se údajně Sabče zalíbil její trenér, který se stará o to, aby měla dokonalou postavu. Jenže ona si od toho prý slibuje mnohem víc než jenom zlepšení kondice.

"Myslela si na něj. Pořád o něm mluví a neustále mu psala. Jakoby omládla, jenže ten trenér jí bere jen jako práci, nikdy jí žádný vztah nesliboval. Z jeho odmítnutí byla dost špatná," prozradila nám hereččina kolegyně, která toho o jejím soukromí ví spousty.

A nikdo se nemůže Sabině divit, že po trenérovi zatoužila… Lukáš Bodeček (28) je opravdu hodně sexy chlap, bývalý profesionální fotbalista, hrál třeba za Viktorku Žižkov. Aktivní kariéru už ukončil a zhlédnul se v osobních trénincích. Trénuje třeba ještě reportérku Primy Danielu Révai.

Na tu má dokonce Sabina žárlit, protože si na Bodečka novinářka také brousila zuby. Ten kluk to vážně nemá jednoduché. Perou se o něj sexy kočky, které jsou slavné a chtivé. Jenže ani jednu prý nechce!

Oběma celebritám tak prozatím zůstaly jen oči pro pláč. Třeba se to ale ještě změní.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů