Šíp.deník.cz

Sázka na jistotu! Sexy aktivistku za ODHALENÉ BRADAVKY svlékli v seriálu

13 fotografií 13
18+
Je krásná a odvážná. Tak pochopitelně nemohla zůstat oblečená.
Je krásná a odvážná. Tak pochopitelně nemohla zůstat oblečená.
Zdroj: Profimedia
Takhle se Lina Esco objevila v seriálu Flaked. Její poprsí pochopitelně vzbudilo pozornost. Není to totiž zdaleka poprvé, co se svlékla! Herečka a bývalá modelka je propagátorka kampaně Osvoboďte bradavky.
Sdílej článek:

Diskuze o otevřené sexuální filmové scéně se tentokrát vcelku jistě nekonala. Odhalit intimní partie totiž měla propagátorka kampaně Free The Nipple, tedy Osvoboďte bradavky.

Lina Esco je nepříliš známá americká herečka a režisérka. Ve světě blesků se ovšem pohybuje už velmi dlouho. Atraktivní kráska se už ve čtrnácti letech přestěhovala do Paříže kvůli práci modelky. Možná že právě na přehlídkových molech získala kladný vztah k odhalování bradavek a z veřejného svlékání se stalo její poslání…

Aktivistka, která mimo jiné podporuje ochranu velryb a delfínů, se totiž bije za ženská práva a je jednou z nejznámějších představitelek kampaně Osvoboďte bradavky. Jejím cílem je dohnat provozovatele sociálních sítí, aby mohly ženy intimní vrcholky poprsí libovolně odhalovat.

Lina proto často obléká tričko s fotkou poprsí, které má přelepené bradavky a dokonce režírovala a zahrála si ve filmu Free The Nipple (2014), ve kterém běhala polonahá v ulicích New Yorku!

A předvedla se i v komediálním seriálu Flaked, její postava Kara má v příběhu milostnou scénu. A to byla voda na mlýn sexy černovlásky. Lina Esco opět ukázala divákům svá prsa v celé kráse.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů