Šíp.deník.cz

Herečku Jitku Schneiderovou NIČÍ ZÁVISLOST: Ohrožuje tím i své blízké!

Zdálo by se, že krásná herečka Jitka Schneiderová nemá žádnou vadou na kráse. Přitom ji sužuje jedna hodně nebezpečná vlastnost. Kvůli těm jejím neduhům se o ni bojí vlastní rodina i blízcí přátelé.

1 / 10
Herečka Jitka Schneiderová poprvé promluvila o novém příteli.

Sexy herečka byla vždycky považována za jednu ze sexbomb z uměleckého prostředí. Vždy skvěle oblečená zrzka s vytříbeným chováním neměla na společenských jedinou chybičku. Teda na první pohled se mohlo zdát.

Jenže když je člověk s herečkou déle, najednou začne poznávat i její odvrácenou tvář, která už není tak andělská, jak se možná mnohým jeví. I ona má své neřesti, které mají ke svatosti hodně daleko. Jen je umí asi lépe skrývat. Do určité doby.

Jitka na neřesti moc nedbá

Jitka Schneiderová hrála roli Hanky až na dřeň. Povedlo se jí do role dostat naprosto vše. Stálice českého filmového nebe, která je známá jak z pohádek, tak z komedií, dramatů a mnohda dalších žánrů. Zahraje zkrátka vše.Zdroj: Profimedia

Ani Jitku Schneiderovou totiž neobešla hodně rozšířená závislost – kouření. Už mnohokrát s tím chtěla seknout, ale chuť na cigaretu byla vždycky silnější než její vůle. Dodnes se nezdravého životního stylu nezbavila.

U hereček není ojedinělým jevem, že si holky chodí ven zakouřit. Spíš ta, která nekouří je dost divná, protože v uměleckém prostředí se přeci kouří a pije ve velkém. Ten, kdo uznává zdravější styl života je spíš takový vyvrhel.

Herečka si umí život pořádně užívat

Jitka se nezdá, ale je to hodně odvážná žena.Zdroj: Mall.cz

Jitka už je opravdu silná kuřačka, která se bez cigarety jen tak neobejde. Nedokáže si představit den, kdy by si nezapálila. Jen se teď snaží kouřit aspoň „zdravěji“. Pořídila si módní elektronickou cigaretu, která má být k tělu šetrnější.

O šetrnější stránce by se dalo polemizovat, ale asi to tak působí a ještě to vypadá elegantněji než ta smradlavá cigareta, která vám jen prosmrdí oblečení a jste cítit jako komín. Ale i tak se Jitka má dostávat do křížku s nejbližšími, protože ani na pláži si nedokáže dát pokoj.

Cigaretu nedá z ruky

Jitce se ta fotka hodně povedla.Zdroj: Instagram

Nebezpečná závislost měla začít zasahovat do jejích vztahů. I dcerka Anna Sofie se měla prý začít o maminku bát, protože si uvědomuje, že její „koníček“ je zdraví škodlivý a mohl by mít nedozírné následky na těle.

Ale herečka s tím asi seknout nehodlá. Prostě už to patří k její osobnosti, k image protřelé umělkyně, která je nad věcí a protřelá životem. Aspoň, že zvolila méně násilnou cestu vstřebávání nikotinu a neobtěžuje smradem nejbližší.

Sama si dost dobře uvědomuje, že cigareta u pusy nevypadá zrovna dvakrát nejlépe, tak se snaží na veřejných akcích krotit, aby byla za tu pravou dámu.

Jitka SchneiderováZdroj: archiv

Více zajímavostí ze života slavných uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů