Šíp.deník.cz

Selena Gomez JE ZPÁTKY! Fanoušky pozdravila v prvním příspěvku za tři měsíce

Hudební diva Selena Gomez se navrátila na sociální scénu. Své fanoušky překvapila příspěvkem na svém instgramovém profilu, který sleduje více než 144 milionů fanoušků. Zpěvačka se před třemi měsíci na stejné platformě rozloučila na nějakou dobu se sociálními sítěmi, protože se necítila dobře; stres a úzkosti ji zachvátily v takovém měřítku, že se musela zapsat do psychiatrické nemocnice.

1 / 11
Selena Gomez

Zpěvačka Selena Gomez byla v září hospitalizována v psychiatrické nemocnici. Po sérií zhroucení si Gomez uvědomila, že na tom není fyzicky ani psychicky dobře a vyhledala pomoc. Od té doby se Selena ozvala jen několikrát, většinou to bylo spojené s jejím stavem, fanoušky utvrzovala, že se má dobře a je v dobrých rukou.

Tvůrkyně hitů Back To You či Wolves se po třech měsících hospitalizace vrátila domů, šťastnější než kdy jindy. Novinky kolem jejího bývalého přítele Justina Biebera a jeho nové manželky Hailey Bieber jí tak moc nezasáhly; to nejhorší prožila v nemocnici, teď je silnější a chce se soustředit na návrat k hudbě.

Druhý nejsledovanější profil na Instagramu

Selena GomezZdroj: profimedia.cz

Drobounká a roztomilá Selena Gomez se nám se sérií fotek a dojemným příspěvkem vrátila na internet, její největší fanouškovou základnu, která jen na Instagramu čítá 144 milionů fanoušků a je druhým nejsledovanějším profilem na této sociální síti.

Selena Gomez se před třemi měsíci s Instagramem a všemi ostatními sociálními sítěmi rozloučila; jak všichni víme, sociální sítě jsou zhouba lidstva a je lepší se jim obloukem vyhnout. Jako světová superstar ale máte povinnost být vidět a informovat fanoušky o tom, co je nového ve vašem životě.

Rok sebereflexe, výzev a růstu

Selena GomezZdroj: profimedia.cz

Celkem tři nové fotky zveřejnila Selena Gomez začátkem tohoto týdne. V textu pod nimi oslovila fanoušky, kteří celou dobu netrpělivě čekali na návrat jejich královny.

,,Od chvíle, co jsem se naposled ozvala, uběhl nějaký čas, chtěl bych vám ale popřát šťastný nový rok a poděkovat vám za vaši lásku a podporu. Loňský rok byl rozhodně rokem sebereflexe, výzev a osobního růstu. Právě tyto výzvy vás naučí, kdo doopravdy jste a co jste schopni překonat. Věřte mi, není to jednoduché, jsem však šťastná za to, kým se stávám a těším se, co tento rok přinese. Všechny vás miluji."

S přáteli si užívá života

Selena GomezZdroj: instagram

Příspěvek už má přes 8 milionů liků a srdíčkové komentáře se jenom kupí. Fanoušci zpěvačce přejí všechno nejlepší do nového roku a tentokrát žádná zlomená srdce.

Selena Gomez se posledních několik týdnů objevovala na sociálních sítích svých přátel. Když se s přáteli vydala na hory, fanoušci si jí našly na několika fotografiích její kamarádky.

K hudbě se nehrne

Selena GomezZdroj: profimedia.cz

Posledně to bylo s její naprosto nejlepší kamarádkou Taylor Swift. Obě holky (a ještě jedna) drží skleničku vína v ruce, usmívají se na telefon a zjevně se dobře baví.

Selena Gomez a Taylor SwiftZdroj: instagram

Selena Gomez se ještě k nové hudbě nehrne, sama však řekla, že se moc těší, až nahraje novou písničku. Inspirace za poslední tři měsíce nasbírala určitě mnoho.

Co nového v Šípu?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů