Šíp.deník.cz

ŠESTKY PRSA nešlo ukrýt! Která sexbomba si hrála na erotickou schovávanou?

15 fotografií 15
Na tuhle krásku je prostě radost pohledět. Víte, o kom bude řeč?
Na tuhle krásku je prostě radost pohledět. Víte, o kom bude řeč?
Zdroj: Koláž Šíp
Kate Uptonová je hvězdou posledního adventního videa internetové verze časopisu Love Magazine. Úspěšná topmodelka celou dobu provokuje v negližé. I šampaňské z ní vybouchlo. Americká kráska se schovává všude možné. Svoje prsa ale naopak všude vystavovala!
Sdílej článek:

Oblíbenou dětskou hru „na schovku" si zahrála úspěšná světová topmodelka, a protože pobíhala před kamerou jen v prádle a může se pochlubit přírodními šestkami, byla to hodně sexy podívaná!

Mohlo by vás také zajímat:

Kate Upton má VELKOU konkurenci! Její dvojnice je JEŠTĚ PRSATĚJŠÍ!

Ještě naposledy připomenout loňský rok 2016 má video z adventního kalendáře Love Magazine, které spatřilo světlo světa minulý týden. Tento provokativní britský časopis od 1. prosince den co den na svých stránkách zásoboval své fanoušky pekelně sexy videoklipy.

Modelky, herečky a další nádherné zástupkyně světa celebrit se snažily diváky co nejvíc vzrušit! Tahle přehlídka sexappealu skončila teprve minulý týden. Celkem tak vzniklo 43 videí a na tom posledním záři jedna z nejprsatějších modelek Kate Uptonová (24).

Klip americké krásky byl stylizovaný do hry na schovku. Ovšem ve skutečnosti Uptonová spíš než skrývala, naopak předváděla všechny zbraně ze svého ženského repertoáru! Jen v negližé se rádoby snaží stát neviditelnou za nejrůznějšími předměty, dokonce se snaží být nenápadná jako lampička.

Jenže vnadnou krásku oceněnou titulem modelka roku 2013, navíc jen v sexy krajkovaném prádélku, skutečně nelze nikde přehlédnout… Mrkněte do fotogalerie na detaily jejích ženských partií! Kate Uptonová zkrátka zase jednou dala přesný význam slovům vypadat fantasticky!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů