Šíp.deník.cz

Sestra Kate Middletonové má PROBLÉM: Kdo obchoduje s její nahotou?

12 fotografií 12
Pippa a Kate Middletonovy
Pippa a Kate Middletonovy
Zdroj: Profimedia.cz
Pippa s Jamesem Matthewsem. Pippa s Jamesem Matthewsem. Kate Middletonové držela vlečku sestra Pippa. Pippa Middleton je zamilovaná.
Sdílej článek:

Tak tohle asi nečekala! Pippa Middletonová (33) se stala obětí obchodu s vlastní nahotou. Policie kvůli tomu dokonce už musela zatýkat!

O víkendu asi sestře Kate Middletonové spadl pořádný kámen ze srdce. Londýnští detektivové totiž zatkli muže, který chtěl do novin prodávat fotografie Pippy a jejího manžela. Oba je prý dokonce nafotil nahé, Pippu navíc zachytil při zkoušení svatebních šatů.

Zatčení přišlo pouhý den poté, co se muž, který si říká Crafty Cockney, pokoušel snímky prodat médiím. „Obdrželi jsme zprávu, že se ten muž naboural do cizího účtu na iCloudu," vysvětlila mužovo zatčení policejní mluvčí. „Případ stále vyšetřujeme."

Crafty Cockney tak zřejmě na svou ziskuchtivost pořádně doplatí. Nejenže se mu snímky nepodaří nakonec prodat britským ani americkým médiím, peníze nedostane ani od Pippy, jak doufal. Místo toho si nejspíš posedí ve vězení.

Není to přitom poprvé, co se na sestře manželky prince Williama pokouší někdo vydělat. V roce 2008 se dvojice mužů snažila obchodovat s jejími snímky z dovolené.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů