Šíp.deník.cz

Heidi Klum a její erotika na pláži: muchlování s přítelem a NAHÉ FOCENÍ

8 fotografií 8
18+
Heidi Klum si dovolenou užívá plnými doušky.
Heidi Klum si dovolenou užívá plnými doušky.
Zdroj: Koláž Šíp
Heidi Klum pózuje polonahá svému příteli... ... Vito Schnabel je zkrátka šťastlivec. Heidi ho nechala pořídit si snímky do velmi soukromého alba. Detailní záběr na její slavná prsa.
Sdílej článek:

S nejkrásnější německou topmodelkou Heidi Klum (42) je vážně zábava. Dovolenou u moře tráví tak pětkrát do roka a pokaždé je na co se dívat…

Nestárnoucí Heidi Klum si i po čtyřicítce udržuje tělo bohyně, které nemá nouzi o zakázky ze světa modelingu. Za odměnu si pak pravidelně dopřává odpočinek u moře.

Poslední dny tráví sexy blondýnka s přítelem Vito Schnabelem (29) na Sardinii. Její koloušek měl 27. července narozeniny, tak na italský ostrov vyrazili zřejmě slavit.

Heidi a Vito už mají naučený rituál: Najdou si odlehlou pláž, kde nikdo není a užívají si sluníčka a hlavně jeden druhého. Kromě opalování došlo také na nějaké ty něžné polibky a pak zřejmě nadělila Heidi Vitovi velmi osobní dárek.

Předvedla totiž lechtivý striptýz! Vrchní díl plavek šel dolů a její obchodník s uměním si na mobil pořídil vlastní obrazy. A jistě o nic méně vzácné, než ty, co vystavuje ve své newyorské galerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů