Šíp.deník.cz

Sexbomba na dovolené: MEGAPRSA a o několik čísel menší plavky!

15 fotografií 15
18+
Na Kanárských ostrovech měli o zábavu postaráno...
Na Kanárských ostrovech měli o zábavu postaráno...
Zdroj: Koláž Šíp
Chantelle Connellyová právě začíná u bazénu svoji erotickou show... Hvězdička jedné britské reality show ohromuje především svým megapoprsím. Chantelle se sluní u bazénu. A když zvedla ruce, prsa se jí rozutekla do všech stran...
Sdílej článek:

Když chtějí béčkové hvězdičky upoutat pozornost za každou cenu, musejí se většinou svléknout. Vzít si ovšem schválně menší plavky, je v oblasti provokace žhavá novinka. Tahle kráska zvládla na dovolené oboje…

U jednoho z bazénů na Tenerife se za ní před pár dny otočil doslova každý kolemjdoucí! Teplíčko na Kanarských ostrovech si přijela užít britská reality hvězda Chantelle Connellyová a díky její provokaci o tom ví celý svět.

Chantelle, která se živila jako striptérka a tanečnice, je posledních pár týdnů ve Velké Británii tématem číslo jedna. Stala se totiž hvězdou na ostrovech populární reality show Geordie Shore. A navíc má doslova monstrózní hrudník!

Své obří poprsí si pochopitelně hýčká a nově nabyté slávy je potřeba využít. Proto si před cestou na dovolenou pořídila tak trochu menší bikiny… Vrchní díl šedivých plavek neměl šanci prsa Connellyové skrýt.

Její „míče" doslova přetékaly do všech stran, a tak se fotky, co najdete i v naší galerii, opravdu objevily snad ve všech světových médiích. A na své si přijdou i milovníci nahoty. Vnadná brunetka během pobytu na Kanárech stihla ukázat i bradavku.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů