Šíp.deník.cz

Sexbomba na lovu! Rozvádí se, a tak VYPUSTILA svoje BALÓNY…

7 fotografií 7
18+
Prsatá kráska se pochlubila svou nahou fotkou.
Prsatá kráska se pochlubila svou nahou fotkou.
Zdroj: Koláž Šíp
Erotika na Instagramu v podání Lary Stone. Nizozemská modelka a její druhá provokace, tentokrát výrazně odvážnější. Lara Stone pózovala nahá už i pro Playboy. Takhle se odvázala jen krátce po porodu.
Sdílej článek:

Další sexy kráska se na Instagramu přihlásila o slovo. Lara Stone, osmá nejlépe vydělávající modelka světa, řeší rodinou krizi nahotou. Že by vábení samečků?

Lara Stone pochází z Nizozemska a ze země tulipánů udělala díru do celého světa. Vzhledem k tomu, že patřila mezi nejlépe placené krásky, není potřeba dodávat, že si její tělo najímají nejslavnější módní značky.

Jenže na Laru přišla osobní krize. V květnu totiž oznámila, že se rozvádí s manželem, se kterým byla pět let. Není přesně známo, jak moc to spolu souvisí, nicméně od tohoto smutného veřejného prohlášení se modelka už dvakrát vystavila nahá na Instagramu.

A především snímek z minulého týdne je hodně odvážný. Božská maminka dvouletého synka Alfreda sedí na pláži zcela nahá! Rozkrok si nenápadně kryje rukou, a tak pohled jako magnet přitahují silikonem vylepšené čtyřky prsa.

Pokud vás náhodou rozčilují ty barevné hvězdičky, mrkněte do fotogalerie. Lara má za sebou už i nahé focení, kde se nezakrývala ničím… No to by v tom byl čert, aby se na tohle tělo jiný milionář nechytil, že?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů