Šíp.deník.cz

Sexbomba se ZMĚNILA K NEPOZNÁNÍ! Kdo vypadá jako Leona Machálková?

6 fotografií 6
Leonu jste asi poznali, ale kdo je ta druhá žena?
Leonu jste asi poznali, ale kdo je ta druhá žena?
Zdroj: Koláž Šíp
Leona Machálková Katie Price Takhle vypadala britská sexbomba přesně před rokem! Černé vlasy, neuvěřitelné poprsí, to bývala Jordan.
Sdílej článek:

Tak tohle je pořádná životní změna. Vždy vyzývavá sexbomba si nechala vyndat obrovské prsní implantáty, obarvila si vlasy a nápadně připomíná Leonu Machálkovou (48).

Je otázka, jestli z toho má populární česká zpěvačka radost, ale faktem je, že jsou si dnes tyhle dvě dámy nadmíru podobné. A kdo že to prodělal životní proměnu?

Se svým starým životem se rozhodla zatočit slavná britská glamour modelka Katie Price (37). Světem dříve kolovaly jen její erotické fotky, kterým dominovalo poprsí číslo 7!

Jenže lidé se s věkem mění, a tak se priority upravily i téhle veleslavné sexbombě. Před rokem Katie, známá v minulosti také jako Jordan, porodila své páté (!!!) dítě, a to byla zřejmě poslední kapka.

Britská kráska si nechala odstranit své prsní implantáty – prý aby jí okolí zase začalo brát vážně. A tak má dnes na hrudníku povedené trojky… Změnila i barvu vlasů. Z drsné černovlásky je něžnou blonďatou maminkou a svému bývalému já není ani za mák podobná.

Zdá se, že nikdy není pozdě začít nový život.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů