Šíp.deník.cz

SEXUÁLNÍ CENÍK: Jaké SLUŽBY splní Rychtářova holka za pár stovek?

3 fotografií 3
Jana Podlešáková navštívila Josefa Rychtáře.
Jana Podlešáková navštívila Josefa Rychtáře.
Zdroj: Koláž Šíp
Josef Rychtář měl doma dámskou společnost. Caroll si za celou noc účtuje 12 tisíc. Jana Podlešáková alias slečna Caroll.
Sdílej článek:

Páteční večer je téměř za dveřmi a mnoho osamocených mužů jistě už teď přemýšlí, jak si závěr dne zpříjemnit v dámské společnosti. Máme pro vás tip! Pokud vám zbylo pár stovek a nemáte náladu na dlouhé povídání se ženou u skleničky, můžete využít rychlých služeb společnice Josefa Rychtáře (56).

Jana Podlešáková (27) z Kladna alias Caroll, která tvrdí, že se do Rychtáře zamilovala a spekulovalo se i jejich sexu, totiž moc dobře ví, že čas jsou peníze. A tomu odpovídá i její ceník. Kdo chce trošku přízně (30 minut) zaplatí 900 korun, kdo chce delší přízeň (60 minut) už sáhne pro 12 stovek. 

Pokud Josef s cenově průměrnou společnicí skutečně něco měl, už sám moc dobře ví, že Jana je jinak pořádné číslo. Sama totiž Šípu popsala, že ve svém hnízdečku lásky splní téměř cokoliv: "Klasika, orál, výstřik do úst, neomezený počet ejakulací, lehké sado maso," přiblížila Podlešáková, která tvrdí, že je studentka a pouze si přivydělává. 

O tom, zda nasadila pouta bezpečákovi Pepovi a předvedla mu v Uhříněvsi malý uragán, lze pouze spekulovat. Nezbývá než čekat, s čím se vytasí Rychtářův sok Zdeněk Macura. Dá se totiž předpokládat, že celou situaci vyhodnotí špatně a Rychtářovu holku přesvědčí o tom, že je týraná žena…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů