Šíp.deník.cz

SEXY A NAHÁ! Archivní snímek Elizabeth Hurleyové jde do aukce...

12 fotografií 12
18+
Slavná herečka se kdysi dávno takhle obnažila!
Slavná herečka se kdysi dávno takhle obnažila!
Zdroj: Koláž Šíp
Draží se snímky fotografa Johna Stoddarta a hvězdou je Elizabeth Hurleyová. Na prvním snímku byl v prádle, na tom dalším je už ale nahá! Britská herečka touhle dobou ještě nebyla celosvětově slavná... ... a tak klidně odhalila své prso i bradavku.
Sdílej článek:

Dá se čekat, že o tuhle fotku se strhne mela. Na zapomenutém černobílém záběru z 90. let je totiž nádherná britská herečka Elizabeth Hurleyová (50) úplně nahá!

Do aukce jde právě dnes 20 vybraných snímků z dílny uznávaného fotografa Johna Stoddarta (57). Zapomenuté a dosud nepublikované fotky skrývají jeden vskutku velký skvost.

Stoddart, který měl čuch na budoucí celebrity zvěčnil v roce 1990 herečku a modelku Elizabeth Hurleyovou. Britská kráska, která se později proslavila románkem s Hughem Grantem nebo ve filmech Smlouva s ďáblem či Austin Powers, je hned na dvou záběrech.

Jednou se jen v prádélku vyzývavě povaluje na posteli, podruhé se v rouše Evině opírá o obří hlavu. Vidět je přitom její obdivované poprsí.

Vzhedem k tomu, že Hurleyová je i v padesáti neuvěřitelně atraktivní a v rodné zemi díky seriálu Royals (kde hraje královnu) také velmi populární, dá se očekávat, že její hanbatý snímek půjde v aukční síni Catawiki na dračku.

Pokud máte zájem, připravte si nejmíň tisíc liber, tedy cca 35 tisíc korun! Fotku bez cenzury a další nabízené snímky najdete ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů