Šíp.deník.cz

Sexy hvězda má ZADEČEK DVACÍTKY, přitom jí není třicet, ani čtyřicet…

15 fotografií 15
Wow! Vypadá prostě skvěle, a to už jí dávno není náct...
Wow! Vypadá prostě skvěle, a to už jí dávno není náct...
Zdroj: Koláž Šíp
Feregie proměnila svá koncertní vystoupení v divokou erotickou show. Na své si přijdou především milovníci zadečků. Její pozadí je prostě dokonalé! Ani se nechce věřit, že je téhle hvězdě jednačtyřicet let!
Sdílej článek:

Tak to se povedlo! Proklatě sexy zpěvačka během svých vystoupení používá kožený kostým, který provokativně odhaluje její zadeček. A ten pohled je omamný!

Americká zpěvačka Stacy Fergusonová, známá daleko víc pod pseudonymem Fergie (41), se po mateřské dovolená vrátila na hudební scénu ve velkém stylu.

Maminka tříletého synka, zdá se, chytila po porodu druhou mízu. Bývalá členka populární R&B skupiny Black Eyed Peas patřila vždycky mezi nejkrásnější zpěvačky, teď se ale hodně hlasitě dere na samý vrchol tohoto žebříčku.

Začalo to už jejím novým videoklipem k písni "M.I.L.F. $", kam si pozvala další slavné maminky a celému světu předvádí, že i ženy s miminkem dokáží být proklatě sexy (na YouTube má klip už téměř 100 miliónů shlédnutí).

Ke kariéře zpěvačky ovšem patří také veřejná vystoupení a na pódiích napříč světem Fergie také vsází na svůj sexappeal. Nechala si ušít padnoucí kožený kostým, ze kterého jí lezou nejen prsa (což už je dnes tak nějak povinnost), ale hlavně zadeček.

A to je snad ještě větší bomba! Je vidět, že rozhodující není číslovka v kolonce věk, ale to, jak na sobě kdo dře. Vypracované půlky americké hvězdy nevykazují žádné známky „opotřebení" časem. Strie, nebo snad celulitidu u Fergie nehledejte.

Divákům na jejích koncertech se naopak nabídne pohled na zadeček, který by jí mohla závidět kdejaká dvacítka! A to připomeňme, že Fergie je jednačtyřicet let! Skočte potěšit své oči do fotogalerie, fotek je až až…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů