Šíp.deník.cz

SEXY MAMINKY: Topmodelky ukázaly dokonalé křivky! Je tam i jedna Češka!

5 fotografií 5
Poznáváte krásnou českou topmodelku?
Poznáváte krásnou českou topmodelku?
Zdroj: Instagram
Karolína Kurková překvapila, její kolegyně Kroes, Kerr a Ambrosio (zleva) mají rozhodně pevnější bříška... Na modelingových fotkách je ale Karolína dokonale krásná. Doutzen Kroes na svých břišácích pravidelně pravidelně pracuje. Miranda Kerr má zatím jen jedno miminko.
Sdílej článek:

Veleúspěšná česká modelka Karolína Kurková (31) se pochlubila fotkou s neméně slavnými kolegyněmi. Která z kamarádek má nejlepší postavu?

Karolína Kurková to ze severočeského Děčína dotáhla až mezi nejúspěšnější modelky světa. A je to pár dní, co na Instagramu zavzpomínala na své kolegyně z dob, kdy zastávala prestižní pozici Andílka Victoria's Secret.

Krásná česká blondýnka sdílela plážovou fotku, na které se culí čtyři Andílci a zároveň maminky. Kromě Kurkové také Australanka Miranda Kerr (32), Nizozemka Doutzen Kroes (30) a Brazilka Alessandra Ambrosio (34). Poslední dvě už dokonce rodily dvakrát.

Tak co, poznali jste postavu Karolíny, která je zrovna podruhé těhotná? Pokud si nejste jisti, odpověď najdete ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů