Šíp.deník.cz

Silikonová česká kráska slaví narozeniny! Připomeňte si, jak ODHALILA PRSA

13 fotografií 13
18+
Poznáváte ji? Prsa téhle krásky jsou ozdobou českého showbusinessu.
Poznáváte ji? Prsa téhle krásky jsou ozdobou českého showbusinessu.
Zdroj: Koláž Šíp
Jitka Kocurová patří mezi nejkrásnější Češky. Její modelingové fotky rozhodně nejsou tuctové. Na Miss Europe Jitka skončila 5. Tehdy měla ještě černou barvu vlasů. Vylepšený hrudník Kocurové se hodí pro předvádění prádla.
Sdílej článek:

Hezké věci stojí za to připomínat. A tak vám u příležitosti narozenin oblíbené české krásky předkládáme galerii toho nejrajcovnějšího, co má za sebou.

Dne 27. února se před 36 lety narodila Jitka Kocurová. Modelka, která v roce 1999 skončila jako 2. vicemiss ČR, patří právem mezi nejkrásnější české hvězdy.

Blonďatá dračice si jako řada dalších krásek nechala chirurgicky zvětšit hrudník a svoje trojky pak odhalila v oblíbené komedii Účastníci zájezdu (2006). Dodejme, film o dovolené u moře diváci milují především díky sexuální scéně, která z Kocurové udělala sexsymbol.

Škoda jen, že znovu už Jitka své poklady ukázat nechce. Dvojnásobná maminka také na další hanbaté scény ve filmu Veni, vidi, vici… měla dublérku.

Tak tedy alespoň ve fotogalerii s radostí vzpomínáme na Účastníky zájezdu a další sexy fotky Kocurové. A pochopitelně přejeme všechno nejlepší!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů