Šíp.deník.cz

Simona Krainová: Neustálá práce si vyžádala svou DAŇ! Co se stalo?

Simona Krainová se synem Brunem
Simona Krainová se synem Brunem
Zdroj: Hermina
Sdílej článek:

Simona Krainová (42) toho i s dvěma dětmi stíhá opravdu hodně. Ovšem neustálá práce si vybírá svou daň, a tak se modelka rozhodla změnit život. A místo lodiček dokonce nasadila holínky.

Sice porodila dvě děti, ale nikdo nemůže říct, že jednu z našich nejkrásnějších modelek už dlouho neviděl na veřejnosti. Mateřská pro ni rozhodně neznamená dovolenou, ale naopak samou práci. A protože se říká, že z rozjetého vlaku se nemá vystupovat, odpovídala Simona dosud na každý nový projekt ano.

„Mám za sebou šest kampaní za dva roky, a když už jsem míjela svůj další billboard, byla jsem ze sebe otrávená. Ale jsem samozřejmě poctěná, že o mě klienti mají pořád zájem," řekla modelka, která se teď ovšem rozhodla zmírnit tempo a věnovat se spíše soukromému životu. A na prvním místě je péče o vzhled, který ji živí. Vyšetřit více času jí pomůže i fakt, že oba její synové nastoupí do školky.

„Ty tři dny v týdnu se budu moci věnovat sama sobě, vrátí se mi trochu život. Na to se těším, mám pocit, že už jsem asi pět let na mateřské, i když trochu speciální mateřské. Stihla jsem toho za těch pět let poměrně dost," řekla Simona, která prý „zrestaurování" své osoby skutečně potřebuje. „Teď jsem si řekla, že už jsem opravdu stará a že je čas začít se o sebe fakt starat. Je to vidět, když se člověk zanedbává. Jsem často unavená. Už toho mám dost, je čas vypnout."

Částečné vyvázání se z mateřských povinností ale není jedinou změnou v životě Simony Krainové. S manželem koupili chalupu a kráska, kterou bychom si představili spíše v Pařížské než ohnutou nad zahradním záhonem, se do velebení nemovitosti a jejího okolí pustila s vervou.

„Příští týden budeme zasévat trávník, čekali jsme na vlhko. Teď budeme na chalupě hodně, dala jsem si trochu pauzu, i pracovní. Máme rozsáhlý pozemek, který je třeba upravit, je to rozbagrované a rozkopané. Zrovna dodělali bazén a teď dělají dětem pískoviště."

Práci se ale Simona nebude vyhýbat ani teď a pro dobré výsledky je ochotná čas od času obětovat i svoji krásu. Jako před pár dny, kdy se na letišti objevila se zarudlým obličejem. „Oslovili mě z kampaně na růžovku. Je to kožní nemoc, která postihuje každého dvacátého Čecha. Cílem bylo upozornit na to, že existuje lék. Vybrali si mě, abych si vyzkoušela, jaké to je, strávit s růžovým obličejem někde celý den," prozradila s tím, že její zjev vzbudil hrůzu i u jejích blízkých. „Lidé byli vyděšení a psali, jestli nepotřebuju pomoc, za to jsem moc ráda. Zjistila jsem, že mám přátele," dodala.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů