Šíp.deník.cz

Skončí Josef Rychtář ve VĚZENÍ? Rozzuřený Jiří Pomeje na něj podává ŽALOBU!

7 fotografií 7
Josef Rychtář a Jiří Pomeje jsou nyní na kordy.
Josef Rychtář a Jiří Pomeje jsou nyní na kordy.
Zdroj: Koláž Šíp
Jiří Pomeje Iveta na svatbě s Jiřím Pomeje Jiří Pomeje Jiří Pomeje
Sdílej článek:

Vypadá to, jako by si vdovec po Ivetě Bartošové (+48) někdy neviděl do pusy. Se svými výroky totiž poměrně často tvrdě narazí. Naposledy nadzvedl ze židle Jiřího Pomeje (48). Ten si to ale nechce nechat líbit.

Rychtář obvinil Ivetina exmanžele, že jí ukradl 750 tisíc korun. Učinil tak přímo před televizními kamerami při natáčení pořadu TV Barrandov Týden v ringu. „K panu Pomeje mám velmi negativní vztah. Vím, o čem mluvím. Jeden z těch důvodů je, že Ivetce sebral sedm set padesát tisíc, které si půjčila na hypotéku," pronesl Rychtář.

Pomeje si ale nechce nechat nic líbt, Dosud se držel stranou, ale poslední Rychtářův výpad už nenechá bez povšimnutí. Herec totiž tvrdí, že Ivetě rozhodně nic neukradl, naopak do ní investoval spoustu peněz. "Dlouho jsem to zvažoval a nakonec se rozhodl, že ho (Rychtáře) zažaluju," citoval herce Blesk. Pomeje je nyní v zahraničí, ale jakmile se vrátí, hodlá si najmout právníka.

Pokud by skutečně došlo k soudu, může dostat Rychtář za pomluvu až dvouletý trest. Vzhledem k tomu, že slavný vdovec už dříve dostal podmínku za napadení exmanželky Dariny, lze očekávat, že by k němu soud rozhodně nebyl shovívavý.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů