Šíp.deník.cz

Sladký život rappera: Jeho doprovod ukázal PRSA, BRADAVKY a PIERCING!

15 fotografií 15
18+
Sexy kráska ukázala cestou domů úplně všechno.
Sexy kráska ukázala cestou domů úplně všechno.
Zdroj: Koláž Šíp
Rapper G-Eazy odchozí domů z nočního podniku. Ale neodchází sám... Doprovod mu dělala sexy kráska. Která byla oblečená - neoblečená!
Sdílej článek:

Při závisti se s oblibou říká: Že já se víc neučil. No, možná byste si spíš měli v duchu šeptat: sakra, proč já jako malý nerappoval?! Mrkněte, o co jste přišli…

Mohlo by vás také zajímat:

Zešílela? Slavná modelka chodila v tričku odhalujícím BRADAVKY i PIERCING!

Los Angeles a speciálně West Hollywood jsou oblasti zaslíbené celebritám. A tak tu není o zábavu a veřejnou erotiku nouze. Tentokrát v tom má prsty jeden slavný rapper.

Minulý týden před pánským podnikem Delliah Club načapali amerického umělec s pseudonymem G-Eazy (27), který je známý především díky hitu Me, Myself & I (video pod článkem). A doprovod si vybral vskutku luxusní.

Jako ocásek za rapperem cupitala neznámá blondýnka, která se ovšem velmi rychle dostala do hledáčku zájmu přítomných paparazzi fotografů. Důvod je jako vždy velmi prostý – nahota!

Krásná záhadná si sice oblékla tričko až ke krku a s dlouhým rukávem, jenže materiálem byla průsvitná černá síťovina. A pod ním nic… Vidět tak bylo její celé její povedené poprsí, pochopitelně včetně bradavek a nešlo si nevšimnout ani jejího intimního piercingu!

Můžeme jen spekulovat, jestli jí G-Eazy vytáhl do Delliah Clubu na večeři, nebo zda se seznámili až v onom podniku pro gantlemany? Konec je ale pokaždé stejný. Mladý pár hupsnul do auta a jejich program ve zbytku noci netřeba vyslovovat…

G-Eazy x Bebe Rexha - Me, Myself & I:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů