Šíp.deník.cz

Slavná prsatka si nevzala spodní PRÁDLO a další BRADAVKA je venku!

8 fotografií 8
Intimní místečko prostě nešlo přehlédnout...
Intimní místečko prostě nešlo přehlédnout...
Zdroj: Koláž Šíp
Nádherná Jessica Simpson vychází z restaurace... ... a její oblečení prosvicují blesky fotoaparátů. Bradavky si prostě nešlo nevšimnout. Vrcholky lásky jsou jí ale vidět i když si podprsenku vezme!
Sdílej článek:

Ty hvězdy se snad nikdy nepoučí. Pod svršky si neberou podprsenky, jenže blesky z fotoaparátu jejich intimnosti odhalí. Nebo to není nehoda?!

Další slavnou kráskou, která celému světu ukázala, že pod luxusní rolák se už podprsenka nevešla, byla o víkendu zpěvačka Jessica Simpson (35).

Sexbomba, kterou zdobí poprsí číslo čtyři, si v sobotu vyrazila v New Yorku na večeři. Její velké přednosti zůstaly tentokrát schované, protože upnutým šatičkám chyběl výstřih. Na intimnosti ale nakonec stejně došlo…

Jen co popová kráska vytáhla paty z restaurace, už její oblečení prosvěcovala záře z blesků přítomných fotografů. A jelikož Jessica neměla spodní prádlo, její bradavky jsou pod oblečením jasně patrné!

Omyl? Je to sice blondýna, ale tohle muselo dojít i jí… A tak to spíš vypadá, že zpěvačka zase jednou chtěla upoutat trochu pozornosti.

Povedlo se.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů