Šíp.deník.cz

TAJEMSTVÍ slušňáka Janka Ledeckého: Zpěvák bojuje se silnou ZÁVISLOSTÍ!

Nenechte se prvním pohledem mýlit. Zpěvák Janek Ledecký vypadá jako slušnák, který ani neví, že nějaký hříchy existují. Ale přesto pod maskou toho největšího dobrodějce se skrývá neřest, kterou byste do něj absolutně neřekli. Muzikant se totiž snaží, aby jeho závislost nevyšla najevo!

1 / 20
Janek Ledecký a jeho oblíbený doplněk

Janek Ledecký a jeho oblíbený doplněkZdroj: Herminapress.cz

Janek vypadá jako naprostý slušňáček.

Janek Ledecký a slovenská herečka Silvia ŠuladováZdroj: Herminapress.cz

Zpěváka Janka Ledeckého za celý jeho život neprovází žádný skandál. Nikde se neopíjel pod obraz, a jestli ano, tak se u toho nenechal hloupě nachytat, nikdy nestřídal ženský jako na běžícím pásu a žije si spokojeným rodinným životem.

I když je už tolik let hvězda, tak svou slávu nevyužíval.

Janek Ledecký král české hudební scény. Zdroj: Profimedia

Možná i někomu život Janka může připadat až hrozně nudný stereotyp. Ale on nikdy nechtěl střídat ženský, celý život žije jen vedle té jedné, kterou dodnes miluje, má dvě skvělé děti, které jsou samy velmi úspěšné i bez pomoci slavného tatínka.

Na ty je náležitě hrdý.

Janek Ledecký Zdroj: Herminapress.cz

Jakoby si celý život nalajnoval podle nějakého manuálu a všechno mu zázračně vycházelo. Na scéně je více jak třicet let a daří se mu čím dál více. Jeho fanoušci přibývají, jeho muzikály sklízejí nebývalé úspěchy, děti mu dělají samou radost.

Může jeho život vůbec něco "hyzdit"?

Janek Ledecký a slovenská herečka Silvia Šuladová se k sobě měli.Zdroj: Herminapress.cz

Je teda nějaký škraloup u tohoto jinak pana dokonalého? Ano, světe div se, ale opravdu existuje jedna neřest, kterou se snaží zpěvák zakrývat, která tu jeho dokonalou image tak trochu kazí. A o co teda jde?

Janek se za každé situace tváří jako svatoušek.

Janek Ledecký se synem JonášemZdroj: Šíp

Sympatický Janek totiž už od patnácti let kouří. Málokdo ví, že jeho pověst slušňáka bez jakéhokoliv hříchu kazí právě nevzhledné cigarety. Ani za ty léta se nebezpečné závislosti nedokáže zbavit a cigárko si stále rád dopřeje.

Řekli byste to do zpěváka?

Janek LedeckýZdroj: Herminapress

Ale když je někde na veřejné akci, kde jsou i jeho fanoušci a novináři, tak se drží zuby nehty, aby si nezapálil a tím lidi kolem sebe nezklamal. Přeci jen kouření není zrovna to, na co by mohl být pyšný. Je to obrovská slabost, která mu ničí život i zdraví.

Sám to moc dobře ví, ale chtíč je silnější než jeho vůle.

Janek Ledecký si jako vystudovaný právník zákon o církevních restitucích opravdu přečetlZdroj: Šíp PLUS

Ale prostě si nedokáže pomoci a zbavit se toho ošklivého a smradlavého zlozvyku. Ale zase na druhou stranu je sympatické to, že tento bezchybný zpěvák má přeci jen nějaké to slabší místo, na kterém by chtěl ještě zapracovat.

Ale pořád se mu nedaří zbavit se zlozvyku.

Janek Ledecký se synemZdroj: Josef Louda

Přitom je nezvyklé, že u muzikanta je ten hřích jen kouření. Jeho kolegové často holdují i tvrdému alkoholu a zkouší různé drogy. To se Jankovi vyhýbá obloukem. Rád si dá dobré víno, ale tím to u něj končí, tak se mu ta cigaretka dá odpustit.

Jsou horší věci, než pár cigaret denně.

Janek LedeckýZdroj: Herminapress.cz

Zajímá vás život jiných celebrit? Tak si pusťte toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů