Šíp.deník.cz

Slušnost jde stranou... Angelina má plán, jak Brada před rozvodem úplně ZNIČIT!

Brad Pitt a Angelina Jolie
Brad Pitt a Angelina Jolie
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Podle několika různých zdrojů stojí za očerňováním Brada Pitta (52) v poslední době jeho stále ještě manželka Angelina Jolie (41). Ta si na dehonestující kampaň dokonce najala profesionály! Chce Bradovi zařídit takovou mediální tvář, že mu žádný duchaplný soudce děti nikdy nesvěří…

Podváděl, bral drogy, napadá děti. Zní vám to ve spojení s Bradem Pittem povědomě? Za podobnými zprávami údajně stojí bývalá poradkyně britského ministra zahraničí Arminka Helicová a její kolegyně Chloe Daltonová, které si Angelina najala na předrozvodovou kampaň. „Volali skoro do všech televizí a novin, aby jim nabídli historky o tom, jak Brad Angelinu podváděl, kolik vykouřil trávy, jak se neumí kontrolovat a je vzteklý na děti," říká zdroj deníku New York Post, podle kterého Brad všechna nařčení odmítá.

V podobném duchu mluví i další lidé, co mají k Angelině blízko. „Dokonce tvrdili, že mají video, na kterém je vidět jeden z Bradových nervových kolapsů, ale myslím, že vůbec neexistuje," říká další informátor.

Ten si všiml, kolik času před rozvodem Angelina trávila ve společnosti mediálních expertek Helicové a Daltonové. „Každopádně byly obě s Angelinou, když šla žádat o rozvod, radily jí v prvních dnech, co by měla dělat," vysvětluje zdroj, kdo stojí za tím, že Jolie si dokonce Pitta zablokovala v telefonu.
Zklidnění situace v posledních dnech nastalo proto, že obě ženy, které nyní Jolie mediálně radí, odcestovaly do Londýna.

Brad na celou situaci zatím reagoval tím, že si najal renomovaného právníka Lance Spiegela, který už několik rozvodů celebrit před soudem řešil.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů