Šíp.deník.cz

SLZY kvůli miminku! Co zabránilo Nicole Kidmanové, aby měla další dítě?

Nicole Kidmanová a Keith Urban
Nicole Kidmanová a Keith Urban
Zdroj: Shutterstock
Sdílej článek:

Po ničem netoužila Nicole Kidmanová (49) tolik, jako pořídit si se svým manželem Keithem Urbanem (48) třetí společné dítě. Jenže se to nestane – herečce místo snu o miminku zůstaly jen oči pro pláč.

Největší sen zatrhla její církev! Po miminku toužící herečka doufala, že se s Keithen dočkají dalšího dítěte pomocí náhradní matky. Jenže proti tomu stojí její katolická víra.

„Podle naší tradice by se něco takového dít nemělo," komentuje to otec Ed Steiner, pastor katedrály v Nashvillu, která stojí poblíž domova slavného páru. „Pokud by s něčím takovým za námi přišla, musel bych s ní probrat učení naší církve," dodal a pokračoval: „Nepředstírám, že té touze nerozumím. Chápu to. Ale jsou důvody, proč má naše církev tradice, jaké má."

Pokud tedy bude chtít respektovat vlastní víru, může Kidmanová na dítě zapomenout. A oscarová herečka byla v katolismu vychovávaná a Keitha pojala za manžela přímo v kostele před zraky boha.

Navíc od roku 2014, kdy Kidmanové zemřel otec, je prý do víry, ke které se vrátila po anulování sňatku s Tomem Cruisem, zabraná víc než v minulosti. Takže i když zoufale touží pořídit svým dcerám Sunday Rose a Faith Margaret sourozence, zřejmě si vše bude muset pořádně rozmyslet. A to pro ni asi nebude nic snadného. „Každý měsíc sním o tom, že jsem těhotná," svěřila se v jednom z rozhovorů po smrti otce. Pastor Steiner jí nicméně dává naději. „Každý má právo rozhodnout se podle sebe. Naše práce je pomoci našim ovečkám, aby se co nejlépe rozhodly podle svého svědomí," vysvětluje s tím, že církev by dítě přes to, že nesouhlasí s početím za pomoci náhradní matky, tak jako tak přijala. „Pokud ona nebo kdokoli jiný udělá něco takového (využije služeb náhradní matky), co s tím miminkem uděláte? Budete ho milovat a pokřtíte ho. Je to stále boží dítko," vysvětlil Steiner.

Ten by se podle svých slov také nebránil tomu, kdyby dvojice, která nedávno oslavila desáté výročí svatby, uspořádala v Hollywoodu tradiční obnovení manželských slibů. „Pokud by mě o to požádali, bylo by mi ctí pro ně tu akci uspořádat," svěřil se.

„Náš vztah je dost silný i bez toho," okomentovala to Nicole s tím, že přes občasné problémy se milují i bez slibů.

Stále tak nejspíš platí Urbanova slova, kterými jejich lásku komentoval: „Vzít si Nicole nebyla životní změna. Byl to začátek života." Otázkou zůstává, jestli do toho života bude patřit i třetí dítě.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů