Šíp.deník.cz

Smutek PETRA K.? DÁMSKÁ návštěva v jeho bytě po návratu z Egypta, o koho šlo?

25 fotografií 25
Petr Kramný
Petr Kramný
Zdroj: reprofoto
Petr Kramný Monika Kramná Na centrálním hřbitově v Karviné byly nedávno pochovány Monika K. a její dcera Klára, které zemřely koncem července za dosud nevyjasněných okolností při dovolené v Egyptě. Na centrálním hřbitově v Karviné byly nedávno pochovány Monika K. a její dcera Klára, které zemřely koncem července za dosud nevyjasněných okolností při dovolené v Egyptě.
Sdílej článek:

Chování Petra Kramného po smrti manželky Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8) bylo pro mnohé přinejmenším podivné. Podle nových informací si měl po návratu z Egypta údajně do svého bytu přivést dámskou návštěvu.   

Kramný vzbuzoval v lidech velké pochybnosti - byl velmi klidný, a to i přesto, že mu zemřela dcera s manželkou. I bratr Moniky ho obvinil, že jeho pláč je jen strojený a pohoršoval se nad skutečností, že prodával oblečení žen na internetu. Webový portál tn.cz přinesl informaci, že hned po návratu z Egypta, kde strávil několik měsíců kvůli prošetřování případu, si přivedl do bytu dámskou návštěvu.

Informaci serveru prozradili sousedé a dále uvedli, že vdovec s ženou měli nějaký čas trávit v pokojí dcery Klárky. Těžko odhadovat, co se tam přesně odehrálo. Málokdo by asi pochopil, kdyby se tam udály nějaké nepřístojnosti. Mnohem více pravděpodobné ale je, že Kramný prodával věci po tragicky zesnulých ženách… 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů