Šíp.deník.cz

ŠOK: Podle testů DNA není Bill Clinton otcem dcery Chelsea!

Chelsea a její otec Bill Clinton
Chelsea a její otec Bill Clinton
Zdroj: archiv
Sdílej článek:

Ani jako bývalý prezident se klidu nedočkal… Na Billa Clintona (68) nyní vyplaval pořádný skandál – podstoupil prý tajně testy otcovství a výsledky byly šokující. Není otcem své dcery!

Reportéři magazínu National Enquirer si dali potřebnou práci a získali dotekové vzorky DNA od Chelsea Clintonové a Webba Hubbella, který čelí podezření, že je jejím skutečným tátou. A výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat: je velká pravděpodobnost, že Chelsea skutečně říká celý život „táto" člověku, se kterým nemá pokrevně vůbec nic společného!

Investigativcům časopisu se podařilo získat vzorky k testům netradičně – od Chelsea i Webba si nechali podepsat jejich knihy, ty pak i s propiskami putovaly do laboratoře. Testy sice nemají stoprocentní výpovědní hodnotu, přesto byl výsledek překvapivý. Oficiálními slovy laboratoře: „Výsledky testů nemohou vyloučit otcovství Webba Hubbella!"

Ten přitom neměl ani tušení, že se podepisuje kvůli testům otcovství. „Myslel si, že jsem nějaký jeho hodně oddaný fanoušek. Proto ani neprotestoval, když jsem si chtěl jeho knihu nechat podepsat vlastním perem," pochvaluje si jeden z reportérů.
Clinton ani jeho manželka se k tvrzením časopisu zatím nijak nevyjádřili.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů