Šíp.deník.cz

ŠOKUJÍCÍ informace! Případ Bartošová ukončen! Jak se ZABILA a co měla v KRVI?

8 fotografií 8
Policisté a záchranáři nad tělem Ivety Bartošové.
Policisté a záchranáři nad tělem Ivety Bartošové.
Zdroj: ŠÍP
Iveta se často maskovala, když opustila svůj dům bez doprovodu. Bartošová nechtěla, aby ji lidé poznávali. Bez komentáře... Bez komentáře...
Sdílej článek:

Policie ukončila případ sebevraždy zpěvačky Ivety Bartošové (+48), která letos 29. dubna ukončila dobrovolně svůj život skokem pod jedoucí vlak nedaleko přejezdu v Uhříněvsi. K jakému závěru muži zákona dospěli? Budete se divit! Bartošová v době smrti v sobě neměla žádný alkohol. Ve zprávě, kterou vydala policie je dále uvedeno, jaké byly poslední vteřiny života pěvecké ikony. 

Do dnešního dne byla sebevražda popové princezny zahalena tajemstvím. Spekulovalo se o tom, zda existuje viník, který mohl mít podíl na jejím rozhodnutí a policie prošetřovala všechny možné varianty. Dnes přišlo rozuzlení v celé kauze. "Dnes vydal hlavní vyšetřovatel v trestní věci úmrtí zpěvačky Ivety Bartošové usnesení o odložení věci podle ustanovení § 159a odst. 1 trestního řádu s tím, že po provedeném šetření dospěl k závěru, že na smrti Ivety Bartošové se nepodílela další osoba a nebylo zjištěno, že by jí ke spáchání sebevraždy někdo pomohl, či jí k tomu pohnul," stojí v tiskové zprávě Policie ČR s tím, že nebyl spáchán ani žádný jiný trestný čin.

"Dostupná svědectví, samotná zjištění na místě činu i závěry znaleckých zkoumání jednoznačně prokázaly, že Iveta Bartošová v osudný den odešla sama bez doprovodu jiné osoby ze svého trvalého bydliště směrem k rybníku a poté k železniční trati, kde si sama bez cizí pomoci lehla před jedoucí vlakovou soupravu," je dále uvedeno ve zprávě. Podle ní oznámení o pádu člověka do kolejiště učinil strojvedoucí vlakové soupravy, který střetu nemohl nijak zamezit. Ten policistům i svěřil, co se přesně 29. dubna v 11:29 hodin stalo.

"V blízkosti železničního přejezdu v Uhříněvsi uviděl lidskou postavu nacházející se v kolejišti. Okamžitě použil rychlobrzdu a zvukový signál, kdy tato osoba na zvukový signál zareagovala tak, že se položila napříč kolejištěm. Střetu již nemohl zabránit a vlak do ležícího těla narazil." Ve zprávě dále stojí, že byl proveden test DNA, který potvrdil totožnost zpěvačky. 

"V souladu s výsledky šetření jsou i závěry provedené soudní pitvy, kdy z vypracovaného posudku vyplývá, že bezprostřední příčinou smrti bylo drtivé poranění hlavy, drtivé poranění chodidla, drobné oděrky a podkožní krevní výrony, přičemž tato poranění vznikla působením tupého násilí velké intenzity, a lze je velmi dobře vysvětlit přejetím koly vlakové soupravy s následným smýknutím těla. Dále nebyla zjištěna žádná poranění, která by svědčila pro sebeobranu před fyzickým napadením jinou osobou, a ani nebyla zjištěna žádná poranění staršího data. Provedeným toxikologickým vyšetřením nebyla zjištěna v krvi zemřelé Ivety Bartošové žádná přítomnost alkoholu, ani jiných těkavých látek," je překvapivý závěr policejního šetření. 


Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů