Šíp.deník.cz

Šokující informace ze soukromí Milana Šteindlera: Myšlenky na SEBEVRAŽDU!

Milan Šteindler prý prožíval v soukromí peklo.
Milan Šteindler prý prožíval v soukromí peklo.
Zdroj: Herminapress
Sdílej článek:

Milanu Šteindlerovi (59) mohl před lety jeho úspěchy leckdo závidět. V soukromí ale prožíval peklo. Až teď přiznal, že přemýšlel i o tom,že si vezme život!

Slavný režisér, komik, člen úspěšného Divadla Sklep. Milan Šteindler se na začátku kariéry proslavil hned na několika polích a díky jeho filmu Vrať se do hrobu a pozdějším výstupům v seriálu Česká soda se dostal i do povědomí široké veřejnosti. Pak se ale jeho úspěch začal vytrácet a málokdo tehdy tušil, že za to zřejmě mohlo i domácí prostředí, kdy si herec podle vlastních slov procházel peklem. V roce 1990 se oženil a s manželkou Jankou přivedli na svět dvě děti, Olivera a Johanku. Svou ženu prý nejdříve považoval jen za temperamentní, z obdivu k ní se ale nakonec stal každodenní strach. Jak sám Šteindler před několika lety popsal, měl celé roky prožívat noční můru.

„Odešel jsem od rodiny, protože jsem byl obětí domácího násilí. Žena mě roky psychicky i fyzicky týrala," tvrdil s tím, že proti němu měla poštvat i jejich děti. Vrcholem jeho zpovědi bylo obvinění ženy z toho, že mu zakazovala posílat peníze nemocné mamince nebo že mu fyzicky ublížila. „To nejhorší přišlo těsně před mým odchodem a je to věc, kterou se člověk nechce chlubit. Začal jsem se zamykat v pokoji, a když jsem jednou zapomněl, polila mi ve spaní rozkrok lepidlem."

Režisérova exmanželka samozřejmě obvinění vyvracela, pravdou ovšem bylo, že v roce 2011 dostala podmínku za to, že svého muže veřejně zbila v divadle, vyrazila mu zub a narazila krční obratel. Až v únoru loňského roku bylo manželství konečně rozvedeno a teprve teď Šteindler prozradil, že v nejhorších chvílích myslel dokonce na sebevraždu. „Do toho mi umírala maminka. A točil jsem film. Tohle všechno se na mě pověsilo, několik kamenů kolem krku. A pak najednou zjistíte, že stojíte na pokraji toho, o čem jste si myslela, že byste nikdy nemohla udělat. Hodit si to," přiznal v jednom z rozhovorů.

Chmurné myšlenky ale naštěstí i díky odborné pomoci psychologů a psychiatrů zažehnal a po rozvodu se vrátil do normálních kolejí. A na tom, že už je v současné době všechno zlé za ním, se shodují i jeho kolegové. „Teď už je naprosto v pohodě. To, co se roky dělo, se na něm samozřejmě podepsalo, ale dokázal se ze všeho dostat a má chuť do práce, což je hodně důležité. Myslím, že teď už ho neporazí nic," řekl Šípu jeden z nich. Herec si naordinoval i pracovní prázdniny, účinkuje v Letních shakespearovských slavnostech na Pražském hradě a dá se očekávat, že své příznivce brzy překvapí i nějakým autorským dílem.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů