Šíp.deník.cz

ŠOKUJÍCÍ PŘIZNÁNÍ herce Oldřicha Vlacha: CHTĚL SE ZABÍT!

Známý herec Oldřich Vlach, který díky svým rolím dokázal vykouzlit úsměv u tisíce lidí, se utápěl v pořádných depresích! I když se před kamerou smál, tak mu bylo velmi ouvej a nevěděl kudy kam. Bylo mu až tak mizerně, že pomýšlel na sebevraždu, aby jeho utrpení bylo konečně pryč. Nechtělo se mu žít…

1 / 20
Herec tajil, že by trpěl až takovými depresemi.

Herec tajil, že by trpěl až takovými depresemi.Zdroj: Profimedia.cz

Nebýt manželky, tak dnes už herec není mezi námi.

Manželka mu byla největší oporou.Zdroj: Profimedia.cz

Známý herec třeba z komedie Vesničko má středisková, kde hrál živočicháře, působil vždycky takovým pohodovým dojmem. Že ho prostě nic netrápí a život prožívá s noblesou a lehkostí. Jenže to byla jen přetvářka!

Jeho žena se ho ale snažila udržet při životě, aby žil a ne jen přežíval.

Nebýt jeho ženy, tak už tady není.Zdroj: Profimedia.cz

Uvnitř se Oldřich Vlach naprosto užíral a pomýšlel na konec bytí. Na světě se mu nelíbilo, jenom trpěl, nevěděl, co má se sebou dělat. Chuť do života se vytratila, ani jeho manželka mu nedokázala pomoci. Prostě jediným východiskem byla sebevražda.

Přitom se mu i v kariéře nesmírně dařilo.

Netušil, že si projde peklem.Zdroj: Profimedia.cz

Co ale tolik trápilo jinak pohodového umělce? Zdálo se přeci jen, že má všechno, na co si vzpomene – slávu, peníze a šťastnou rodinu. Jenže opravdu bylo něco, co Oldu dostalo na pokraj jeho fyzických a psychických sil.

Najednou nemohl ani na milované procházky s pejskem.

Měl opravdu černé myšlenky.Zdroj: Profimedia.cz

Herce nesmírně trápilo zdraví. Záda ho bolela natolik, že ani léky na tišení bolesti nepomáhaly. Lékaři si nevěděli, co s ním. Dokonce na čas kvůli problémům s krční páteří ochrnul. Doktoři mu mnoho nadějí na uzdravení nedávali!

On se ale ze všech sil snažil bojovat.

Netušil, na jaké dno se až dostane.Zdroj: Profimedia.cz

„Byly to kruté chvíle a dovolím si říct, že jsem byl vlastně na smrt nemocný. Byl jsem ochrnutý a s vidinou maximálně na invalidní vozík. Kdybych se tehdy mohl nějak dostat k oknu, vyskočil bych z něj. Takové utrpení to bylo,“ prozradil časopisu Sedmička Vlach.

Dodnes se mu o tom nelehko mluví.

Dnes už zase může chodit a je za to šťastný.Zdroj: Profimedia.cz

Na ty otřesné zážitky z nemocničního lůžka tak nerad vzpomíná. Dodnes se kvůli tomu budí hrůzou. Bez pohybu by nevydržel. Nejenže je rád soběstačný, ale hlavně by nemohl vykonávat svou milovanou profesi – herectví.

A při té představě na něj šly ty nejčernější myšlenky.

I herečtí kolegové byli Oldřichovi oporou.Zdroj: Profimedia.cz

A jak se mu to vlastně přihodilo? „Najednou zjistíte, že nemůžete nic. Že se bez cizí pomoci nenajíte, nedojdete si na záchod, prostě nic. Jen díky skvělým lékařům, mé ženě a vlastní snaze to překonat jsem se z toho dostal, ale bylo to hrozné,“ dodal smutně herec.

Dnes už mu je naštěstí do smíchu.

Už má zase chuť do života.Zdroj: Profimedia.cz

Byly ale časy, kdy to všechno chtěl skoncovat.

Byly doby, kdy chtěl umřít.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže stejně neměl vyhráno, i když se začal pohybovat. Bolesti bederní páteře ho zužovaly neustále, až musel pod kudlu. Operace nakonec dopadla úspěšně, ale dodnes nemůže pořádně chodit. Napadá na pravou nohu a v jedné ruce nemá cit. Je ale rád, že se o sebe může starat sám, tudíž černé myšlenky ho naštěstí opustily.

Je opět plný života a doufá, že už si s ním zdraví zase špatně nepohraje.

Dnes už zase může chodit a je za to šťastný.Zdroj: Profimedia.cz

O životě dalších celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů