Šíp.deník.cz

ŠOKUJÍCÍ SVĚDECTVÍ: Slavný komik Bill Cosby je sexuální zvrhlík!

Slavný komik Bill Cosby se pěkně vybarvil.
Slavný komik Bill Cosby se pěkně vybarvil.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Jako hvězdu oblíbeného seriálu si Billa Cosbyho (77) pamatuje snad každý. Málokdo ale tuší, že se ten „dobrák" ve skutečnosti rozhodně nechoval jako vzorný otec od rodiny.

V knize, která teď o herci vyšla, se tvrdí, že do někoho takového má zatraceně daleko. Před světem prý tajil nemanželské dítě, které si pořídil v roce 1975 s tehdy třiadvacetiletou brunetkou Shawn Upton. Dcera jménem Autumn Jackson se ho prý po letech pokoušela vydírat. Chtěla po něm 24 milionů dolarů za to, že se o ní nedozví média. „I přes tuhle zradu posílal Bill její matce celý život peníze. Dokonce za ni zaplatil 100 tisíc dolarů, když se pokoušela zbavit drogové závislosti," píše autor knihy Mark Whitaker.

Chorobnou touhu po sexu pak Cosby předvedl v roce 2004, kdy čelil nařčení, že zdrogoval a pokoušel se znásilnit Kanaďanku, s níž se poznal v baru. „Nechci říct, že to, co jsem udělal, bylo špatně, ale chci se za to omluvit mojí ženě, která při mně vždy stála," komentoval tehdy své prohřešky komik. Manželka je s ním už více než 50 let.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů