Šíp.deník.cz

Souboj generací a sexy výstřihů: Radši menší SUPERPRSA, nebo větší VĚŠÁKY?

20 fotografií 20
18+
Obě slavné krásky předvedly dost. Která je víc sexy?
Obě slavné krásky předvedly dost. Která je víc sexy?
Zdroj: Koláž Šíp
Heidi Klumová takhle provokovala na večírku Harper's Bazaaru. Slavná modelka si pod sáčko nevzala podprsenku A především z profilu toho bylo vidět dost... Nestárnoucí topmodelce je už třiačtyřicet let.
Sdílej článek:

Odhalené ženské půvaby se na dnešní svět valí ze všech stran, a tak je někdy těžké vybrat ty víc sexy… Oslní vás poněkud „povislá" topmodelka, nebo perfektní poprsí úspěšné zpěvačky?

Mohlo by vás také zajímat:

SEXY VÁLKA v Cannes: Supermodelky si poměřovaly prsa a rozparky!

MEGAPRSA V CANNES! Která ze sexy hereček ovládla souboj výstřihů?

Černá barva, hluboký dekolt a prsa jako na dlani. Tak by se dal ve zkratce charakterizovat souboj, který spolu na dálku svedly oblíbená německá topmodelka Heidi Klumová (43) a jedna z nejúspěšnějších mladých zpěvaček Halsey (22).

Klumová je vyhlášená svým opalováním nahoře bez, a tak její nahé trojky viděl celý svět už několikrát. Ovšem ani sexy kostýmkový outfit v jejím podání není k zahození…

Na nedávný večírek časopisu Harper's Bazaar si vyrazila v sáčku bez halenky i bez podprsenky. Pochopitelně! Vždyť jako jedna z módních ikon posledních dvaceti let se musí držet nejnovějších trendů.

A tak v Los Angeles poslušně ukázala část svého obdivovaného poprsí, které s přibývajícími roky a díky absenci plastické operace přeci jen padá níž a níž…

To o pár dní později se rovněž v LA neodolatelným výstřihem prezentovala jiná kráska. O dvě generace mladší hudebnice Ashley Nicolette Frangipaneová se v zábavním průmyslu proslavila pod uměleckým jménem Halsey.

Na premiéru erotického hitu Padesát odstínů temnoty se stylově vybavila odvážnými mini s naprosto vražedným dekoltem. Nebyl to totiž ani výstřih, protože její nahá přírodní prsa velikosti číslo dva oddělovala od okolního světa jen silnější ramínka!

Neodolatelné byly obě krásky a rozhodnou, které dáte svůj hlas, vám pomůže několik detailů ve fotogalerii. Tak šup šup tam…

Nejslavnější píseň Halsey má na YouTube přes miliardu shlédnutí:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů