Šíp.deník.cz

Sporťák Martin Pouva promluvil o zkušenosti s KRIMINÁLEM. Proč seděl?

Moderátor Martin Pouva na svou minulost moc rád nevzpomíná.
Moderátor Martin Pouva na svou minulost moc rád nevzpomíná.
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Všichni ho mají za slušňáka, přesto má jeden velký škraloup. Moderátor sportovních zpráv na Nově Martin Pouva (50) už ví, jak vypadá vězení zevnitř. A zjevně se za tuto zkušenost stydí.

Oblíbený sporťák má za sebou „kriminální minulost". Taková zpráva šokovala všechny příznivce Martina Pouvy. Proč a kdy vlastně byl ve vězení? Tady je jeho zpověď.

Vysvětlení je velice jednoduché a samotná více než třicet let stará událost z Martina rozhodně nedělá zkušeného kriminálníka. Vše se odehrálo v roce 1983, kdy se Pouva jako devatenáctiletý po maturitě s přáteli vydal na zájezd do bývalé Jugoslávie. A společně se chtěli podívat do nedaleké Itálie. Nápad to ale, jak se ukázalo, nebyl úplně nejlepší.

„Oficiálně to nebylo možné, proto jsme přešli hranice tajně. Na hranicích nás však Jugoslávci chytili a na tři dny zavřeli do místního vězení. Chtěli všechno nejdřív vyšetřit," zavzpomínal moderátor pro deník Blesk na okolnosti zatčení. Všechny však poté bez problémů pustili a v Československu se nikdo nic nedozvěděl.

Sám Pouva o však příhodě dnes raději moc nemluví. Stydí se snad?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů