Šíp.deník.cz

Srdce PLNÉ BOLESTI! Jiřina Bohdalová se prý ve vztahu hodně trápí...

Jiřina Bohdalová má prý s partnerem neshody.
Jiřina Bohdalová má prý s partnerem neshody.
Zdroj: Herminapress
Sdílej článek:

Už od loňského léta doufala, že se její přítel Lubomír Focko (62) vysloví a požádá ji o ruku. Marně. Místo toho to vypadá, že city mezi slovenským podnikatelem a herečkou Jiřinou Bohdalovou (85) výrazně ochladly. A hvězda českého komediálního nebe se tím prý nevýslovně trápí…

Chvíli to vypadalo, že srdce ctitele legendární herečky je plné lásky. Loni se dokonce mluvilo o svatbě, Focko údajně sňatek vážně plánoval, ale podle všeho si své rozhodnutí nakonec rozmyslel. A vztahy mezi ním a herečkou rázem ochladly.

Nejlépe se to ukázalo, když se ti dva v srpnu předvedli společně na veřejnosti. Tytam byly oddané pohledy a letmé doteky, vztah mezi herečkou a podnikatelem snad poprvé připomínal pouhé přátelství. A podle hlasů z okolí herečky se tím Bohdalová poměrně dost trápí. „Už před časem uvažovala, že by to přátelství úplně přerušila, protože se vše nedělo tak, jak si představovala. Trápilo ji to. Chtěla se s ním přestat bavit, tak moc ji zklamalo, když se nakonec k té žádosti o ruku nerozhoupal," říká známá herečky, podle které se Bohdalová proto momentálně snaží působit, jako by se dobře uměla pobavit i bez své stabilní opory.

Marné naděje
Naposledy to bylo vidět začátkem srpna na narozeninách režiséra, scenáristy a příležitostného herce Gustava Oplustila. Paní Jiřina tam řádila jako mladice, zpívala a tancovala, nikdo z hostů se její energii nedokázal vyrovnat. Ale pár přítomných mělo za to, že to byla od Bohdalové jen takzvaná „komedie". „Působilo to trochu křečovitě, jako by se tím snažila zahnat nějaké špatné myšlenky," prozradil Šípu jeden z hostů.

Může se ale někdo herečce divit? Ukázat Fockovi, že ho nepotřebuje, je asi to jediné, čím ještě může Bohdalová rozdmýchat žár jeho touhy. Ke vztahu s Fockem se dlouho upínala, byla to jedna z posledních šancí, jak si v životě užít opravdovou lásku. Je tedy logické, že když vše nakonec dopadlo zcela obráceně, Bohdalovou to trápí.

Cítí se podvedená, místo vysněných motýlů létajících v břiše se opět dočkala jen hořkého zklamání, které jí muži servírují vlastně celý život. S Fockem se přitom cítila šťastná jako se žádným jiným mužem, doslova vedle něj omládla, a minimálně co se týče nedávné minulosti, snad neměla ve svém okolí nikoho, kdo by jí byl blíž… „Pořád o něm mluvila, volali si, jezdili na výlety. A i když spolu nebydleli, Lubomír u ní trávil hodně času. Byli spolu i na chalupě," potvrzovali v médiích přátelé.

To se ale změnilo. I kvůli velké pracovní vytíženosti Focko nemá na herečku tolik času jako dřív. A ta se s tím podle lidí ze svého okolí nedokáže smířit. „Přála by si, aby to bylo stejné jako před dvěma lety," říká známá.

Co dělat? Doufat. Naděje, že ve svých letech herečka potká dalšího pana Božského, totiž není moc vysoká. A pro hrdou hvězdu muselo být zjištění, že Focka chce dál ve svém životě, i když jí ublížil, nevýslovně složité. I když tak totiž nevypadá, Bohdalová je extrémně citlivá, vše si hned bere k srdci. „Já se dojmu raz dva. Někdy se dojmu i sama nad sebou, to je teda ostudný," svěřila se v létě na filmovém festivalu ve Varech.

Štěstí zvoní hrana
Aby unikla žalu vlastního srdce, snaží se Bohdalová víc chodit do společnosti. „Mezi lidmi na to nemusí myslet, cítí se pak lépe," komentuje to známá, podle které je i přesto pro herečku největší oporou dcera Simona.

Stašová totiž stejně jako její maminka v životě poznala, jak těžké je najít a udržet si toho pravého. „Ony spolu vždycky hodně mluvily, ale v posledních letech jsou si ještě bližší než dřív," dodala kamarádka. Prý to může být i proto, jak podobné jsou jejich osudy – lemované profesními úspěchy, ale potácející se v uličkách lásky.

Nezbývá proto než doufat, že herečka za pomoci blízkých vyléčí bolavé šrámy na duši. Zasloužila by si to. V lásce strádá víc, než by člověk měl. Partnerské štěstí se jí vyhýbá už od mládí, žádný z jejích osudových vztahů nepřinesl ono vytoužené „a žili spolu šťastně až do smrti".

Nepovedlo se jí manželství s Břetislavem Stašem, otcem Simony, i když si ti dva spolu rozuměli. Ačkoli dodnes mají pěkné vztahy, na manželství to prostě nestačilo. Možná i z toho důvodu herečka po rozvodu na dlouho rezignovala na lásku, jako by ani nemohla najít někoho, koho by mohla milovat.

To se změnilo, až když se v jejím životě náhle objevil urostlý a mužný Radek Brzobohatý. Byla z toho láska jako hrom. Vztah trval dlouhých 12 let, než se objevila jiná temperamentní žena – Hana Gregorová. Ta Bohdalové Brzobohatého přebrala.

Zklamaná Jiřina na muže zanevřela. Žila si sama za sebe a nutno podotknout, že se jí to poměrně dost dařilo. Do doby, než se na scéně objevil Lubomír Focko… A jak se zdá, ke smůle herečky přebral štafetu partnerů, se kterými se štěstí nedočká. I když by jí to štěstí přál asi každý její fanoušek v republice.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů