Šíp.deník.cz

Svatební horečka mezi hvězdami! Kdo všechno řekl osudové ANO!?

6 fotografií 6
Lukáš Rosol a Michaela Ochotská
Lukáš Rosol a Michaela Ochotská
Zdroj: archiv
Jiří Šlégr a Lucie Králová Tomáš Berdych a Ester Sátorová Roman Červenka a Veronika Machová Lukáš Krpálek a Eva Kaderková
Sdílej článek:

Ženichu, berete si zde přítomnou nevěstu? ANO! Nevěsto, berete si zde přítomného ženicha? ANO! Prohlašuji vás za muže a ženu. Můžete učinit svůj první manželský polibek… Tak tahle svatební fráze je letos mezi sportovci pořádně IN. S romantikou, bílými šaty a věčnými sliby se roztrhl pytel. Přinášíme malý přehled českých sportovních ikon a jejich novomanželek.

Lukáš Rosol (30) ♥ Michaela Ochotská (30)
Zatím poslední novomanželé si řekli své věčné ANO minulé pondělí v Babišově Čapím hnízdě u Benešova. Několikrát odkládaná svatba tenisty a bývalé zprávařky se nakonec vyvedla perfektně. Oběma svatebčanům to slušelo a byli prý moc rádi, že mohl být přítomen jejich půlroční syn André.

Roman Červenka (29) ♥ Veronika Machová (24)
Koncem června si jeden z předních českých hokejistů vzal svoji dlouholetou partnerku, bývalou modelku a Českou Miss World 2010. Pár, který spolu randí už přes čtyři roky a má dvouletého syna Denise, se prý oddal v zámečku za Prahou. Červenka ani Machová ovšem informaci nepotvrdili.

Lukáš Krpálek (24) ♥ Eva Kaderková (22)
V sobotu 13. června proběhla další svatební veselka na zámku v Bechyni. Nejdůležitějšími lidmi byl svalnatý mistr světa v judu a pochopitelně jeho vyvolená – dcera šéfa tenisového svazu Eva. Zamilovanému páru vyšlo počasí a novomanželé stihli dokonce i krátkou svatební cestu.

Jiří Šlégr (44) ♥ Lucie Králová (33)
U olympijského vítěze z Nagana konečně došlo na druhou svatbu. Vnadnou modelku a Miss z roku 2005 si vzal tajně, o to víc romanticky – prvního máje na golfovém hřišti Barbora v severních Čechách. A že to byla velká událost, svatební altán na greenu a celkem na 400 hostů!

Theodor Gebre Selassie (28) ♥ Leona Zachová (25)
Fotbalový reprezentant chodil se sestrou hokejové hvězdičky Pavla Zachy (18) deset let. A od 16. června užívají oba partneři společné příjmení Gebre Selassie. Zamilovaný pár, který už vychovává ročního syna Noeho, se oddal na zámku Sychrov před zraky 80 hostů.

Tomáš Berdych (29) ♥ Ester Sátorová (22)
Česká tenisová jednička napodobila daviscupového parťáka Rosola o pouhé tři dny později. Svoji krásnou modelku si vzal na tajňačku jen před dvaceti nejbližšími v Monaku. Pronajaté měli prezidentské apartmá v luxusním pětihvězdičkovém hotelu a Ester v odvážných krajkových šatech zářila jako princezna!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů