Šíp.deník.cz

Světová sexbomba NESNÁŠÍ svoje PRSA číslo 7! Neuhádnete proč…

9 fotografií 9
18+
Kráska si stěžuje na své velké poprsí. Má k tomu důvod...
Kráska si stěžuje na své velké poprsí. Má k tomu důvod...
Zdroj: Koláž Šíp
Takhle Sofia Vergara svádí z titulní strany magazínu Vanity Fair. Přírodní prsa číslo 7? To se jen tak nevidí. Kolumbijka se prosadila i v modelingu. Tohle focení sice nepatří mezi nejnovější...
Sdílej článek:

Patří mezi nejvíc sexy ženy světa, a ruku na srdce, je to především díky poprsí, které jí vyrostlo do závratné velikosti. Přesto sexbomba tvrdí: Prsa jsou moje noční můra!

Také Kolumbie má zástupkyni mezi nejkrásnějšími ženami světa. Jmenuje se Sofia Vergara a není překvapením, že se živí jako modelka a herečka.

Nedávno se pro nové číslo magazínu Vanity Fair velmi detailně rozpovídala o svém poprsí. Už v minulosti sama prozradila, že od přírody dostala do vínku velikost F, tedy sedmičky. Tentokrát mluvila o svých pocitech z nepřehlédnutelného poprsí.

„Moje prsa jsou obrovská a kvůli tomu je celý můj život nakupování podprsenky jako noční můra." Také se divíte, proč si kráska stěžuje na část těla, která jí zajistila kariéru? Tady je vysvětlení:

„Když jsem se přestěhovala do Los Angeles, našla jsem konečně obchod, kde měli velikost i pro mě. Jenomže… Je mi to trapné, ale byl to obchod pro… tanečnice… striptérky… zkrátka štíhlé holky s gigantickým poprsím," stydí se hvězda za místo, kde nakupuje.

Zároveň znovu zopakovala, že její chlouba je přírodní. „Ale věřte mi, přála bych si mít umělé poprsí. Když si lehnu, moje prsa se mi rozutečou do všech stran. A to se mi nelíbí." U takhle obřích balónů to nejspíš bude pravda. Na fotkách ale nešvar naštěstí není vidět, posuďte sami ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů