Šíp.deník.cz

Ta se toho nebojí: Světová topmodelka ROZTÁHLA nohy BEZ KALHOTEK!

14 fotografií 14
18+
Nádherná a úspěšná modelka ukázala místečko lásky!
Nádherná a úspěšná modelka ukázala místečko lásky!
Zdroj: Koláž Šíp
Stella Maxwellová je úspěšná a nádherná topmodelka. Britka si teď střihla erotickou scénu z filmu Vlk z Wall Street. Stella je jednou z hvězd adventního kalendáře Love Magazine. Maxwellová provokuje svým malým poprsím.
Sdílej článek:

Hlavně šokovat! Takové je motto dnešního světa a jedné slavné krásce se to povedlo vskutku na výbornou… Stačilo roztáhnout nohy!

Mohlo by vás také zajímat:

BRADAVKA ANDÍLKA… Modelka Victoria's Secret měla sexy nehodu!

Ptáte se, kam až jsou modelky ochotné zajít? Soudě podle tohoto videa hodně daleko… Stella Maxwell je britská topmodelka, Andílek Victoria's Secret, nejžhavější žena podle časopisu Maxim pro rok 2016, nebo také bývalá milenka Miley Cyrus…

A po tomto týdnu bude ve společnosti zapsaná také kráska coby, která ukázala světu své místečko lásky! Maxwellová je jednou z jednatřiceti dívek, které si najal módní časopis Love Magazine pro svá adventní videa.

Každý jeden prosincový den pak odhalí nové video s jinou sexy hvězdou. A 6. prosinec patří právě Stelle Maxwellové a její vlastní verzi slavné erotické scény z filmového hitu Vlk z Wall Street.

Podle hodnocení jeden z nejlepších filmů historie okořenila peprná scéna, ve které australská kráska Margot Robbie roztáhne na Leonarda DiCapria nohy. V adventním kalendáři sexy Britka roztáhla nohy přímo do kamery! „Maminka je unavená nošením kalhotek, a tak jsem je dala pryč," říká ve videu těsně před osudným záběrem.

Co všechno bylo vidět, zjistíte ve fotogalerii.

Pusťte si adventní video Stelly Maxwellové:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů