Šíp.deník.cz

Tady něco NESEDÍ… Proč měla SILIKONOVÁ herečka malé bikiny?

16 fotografií 16
18+
Že by v krámu neměli její velikost?
Že by v krámu neměli její velikost?
Zdroj: Koláž Šíp
Daniella Westbrooková tak, jak jí nachytali paparazzi fotografové. Bikiny jí utíkaly nahoru... Zkrachovalá herečka si na jihu Španělska plánuje odpočinout od starostí. Vidět tak byly vlastně celé její silikony!
Sdílej článek:

Na první pohled je jasné, že něco je špatně… Britská herečka s pochybnou minulostí předvedla své silikony poněkud netradičně – zespodu!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Španělské plážové letovisko Marbella je místo zaslíbené celebritám. A tak jsou paparazzi fotografové jen pár kilometrů od Gibraltarského průlivu stále ve střehu.

Před pár dny tu na jedné z luxusních jachet nachytali britskou herečku Daniellu Westbrookovou. Vzhledem k její neúspěšné kariéře by nejspíš Daniella nikoho nezajímala, a tak si musela trochu pomoct.

Vzala si malé bikiny, ze kterých se její obří silikony draly spodem ven. Z jejího poprsí tak bylo vidět celkem dost. Proč to udělala? „Není žádným tajemstvím, že mám ráda sluníčko. A tak si teď dám tři měsíce, kdy budu odpočívat, tvrdě trénovat, dobře jíst a poctivě se opalovat," napsala Westbrooková na Instagram.

Tak to prostě vypadá, že si jen chtěla z co největší části svůj hrudník opálit… A zmiňovaný tvrdý trénink? Život téhle blondýnky totiž není žádný med.

V minulosti propadla drogové závislosti a loni přiznala, že kokain znovu vstoupil do jejího života. Prozradila také, že kvůli finančním potížím rozprodává majetek a pro peníze vůbec udělá cokoliv… Třeba tančila u tyče v rámci reality show, nebo se natáčela při plastické modelaci svých genitálií!

Oproti tomu všemu jsou napůl odhalená prsa vážně slabý odvar.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů