Šíp.deník.cz

Tahle hvězda NESTÁRNE! V jednapadesáti navíc PROVOKUJE bradavkami!

14 fotografií 14
Těžko uvěřit, že tyto fotky dělí celých šestnáct let!
Těžko uvěřit, že tyto fotky dělí celých šestnáct let!
Zdroj: Koláž Šíp
Elizabeth Hurleyová takhle zazářila v komedii Smlouva s ďáblem. Její postavička byla tehdy neodolatelná! A tohle je záběr starý jen pár hodin! Hurleyová je stále neskutečně sexy! Britská herečka sdílí snímky v bikinách ráda.
Sdílej článek:

Je to až k nevíře! Šestnáct let dělí tyto dva záběry a slavná herečka je stále stejně sexy. O kom je řeč?

Tahle slavná dáma prostě v provokaci umí chodit… Britská herečka a modelka Elizabeth Hurleyová (51) patřila mezi největší sexbomby přelomu tisíciletí. Stačí vzpomenout komedii Smlouva s ďáblem (2000), kde vnadná brunetka několikrát ukázala dokonalou postavou jen v bikinách!

Ovšem nejlepší na tom je, že ani dnes si nezadá se svým mladším já. Důkazem budiž fotka, kterou sdílela tento týden na Instagramu. „Bikini time," napsala jednoduše. Ano, tady jsou opravdu veškerá slova zbytečná. Liz totiž červené plavky stále enormně sluší a její postava se snad nezměnila ani o milimetr!

Její obdivovatelé jsou pochopitelně jako u vytržení a pějí na ni pochvalné ódy. „Je žhavá." „Nejvíc sexy žena planety!" „Vypadá úžasně…" píší v komentářích. Někteří dokonce žadoní o další podobné snímky… A to asi nebude problém.

Hurleyová totiž dělá reklamu vlastní kolekci a vcelku pravidelně sdílí záběry jen v bikinách. Své přírodní čtyřky tak vystavuje na obdiv velmi často. Na fotce v průsvitné halence dokonce provokuje bradavkami!

Tak šup šup do galerie…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů