Šíp.deník.cz

TAJNÉ DÍTĚ prince Harryho ohrožuje svatbu! Snoubenka Meghan Markle se zhroutila!

„Princ Harry je otcem mého dítěte!“ Přesně takové obvinění momentálně otřásá Buckinghamským palácem. Svatba, kterou má mít Harry s přítelkyní Meghan Markle už v květnu, je díky nově objevenému otcovství prince v nejistotě. Možná k ní nakonec vůbec nedojde…  

1 / 21
Princ Harry zažívá před svatbou nečekané problémy.

Když se tvrzení o utajovaném dítěti prince Harryho dostalo až do paláce, přešel úsměv i vždy dobře naladěného prince.

Princ HarryZdroj: Profimedia.cz

„Je to pro něj hotová noční můra,“ říká jeden ze zaměstnanců. „Celý palác je na nohou, Harry pořád ještě nemůže uvěřit, že se to vážně děje.“

Princ HarryZdroj: Profimedia.cz

Princ se snaží pochopit, jak se vůbec mohl v podobné situaci octnout.

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

„Stále dokola to popírá, popírá a popírá. Prohlašuje, že prostě nemůže být otcem,“ říká Harryho známý z urozených kruhů.

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

„Všichni poradci se ho snaží uklidnit, naléhají na něj, aby si nedělal starosti, že za něj ostatní vše vyřeší.“

Princ HarryZdroj: Profimedia

Jenže Harry se bojí toho, že to není možné. Do jeho rychle se blížící svatby s Meghan Markle zbývá jen několik týdnů.

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

A i když jeho snoubenka před pár týdny ještě netušila, co se děje, nyní už vše ví.

Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Princovi se zatím nepodařilo partnerku uklidnit, i když se o to všemožně snaží.

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

„Co to zjistila, tak jí stále říká, že jsou to jen pomluvy, na kterých není ani trocha pravdy. Ale vzhledem k jeho minulosti, když před ní navíc vše tajil, mu zatím Meghan příliš nevěří, jen doufá, že se to celé nakonec nějak vysvětlí,“ říká člověk z paláce.

Meghan Markle a princ HarryZdroj: Profimedia.cz

„Harry si uvědomuje, že by neměl začínat manželství šokujícím tajemstvím, ale přál by si, aby Meghan pochopila, že se prostě jen moc bál, aby podobná informace nezničila jeho a Meghanin velký den,“ tvrdí zdroj.

Princ HarryZdroj: Profimedia.cz

Vše začalo, když na adresu paláce dorazilo psaní označené jako „osobní a důvěrné“. „Zpočátku tomu dopisu nikdo nevěnoval zvláštní pozornost, protože Harry dostává od fanoušků mnoho vzkazů,“ říká člověk z paláce. „Několik dní to psaní nikdo ani neotevřel. Koho by v té době napadlo, co všechno způsobí?“

Jenže po otevření dopisu bylo vše jinak. „Velmi rychle to všechny začalo zajímat. Byla tam kromě ručně psaného dopisu i fotka. Nechyběl ani vzkaz od právníka, který prezentoval pisatele,“ popisuje jeden z lidí obeznámených s celou situací.

Dosud neznámá žena v dopise prohlásila, že s princem Harrym strávila v roce 2013 noc plnou vášní. A přidala tvrzení, že se jí díky tomu narodil syn, jehož otcem je právě budoucí manžel Meghan Markle.

Princ Harry má opět malér.Zdroj: Šíp PLUS

Přidala fotku malého kluka, který měl zrzavé vlasy stejně jako Harry!

Ilustrační fotoZdroj: Profimedia.cz

Žena podle zaměstnanců z Buckighamského paláce nepřidala žádné detaily svého povyražení s princem, vše chce prodiskutovat při osobní schůzce. „Požaduje po Harrym, aby jí platil alimenty ve výši 5 tisíc dolarů měsíčně. Psala, že pokud to udělá, tak nikdy nikomu neprozradí, kdo je pravým otcem jejího syna,“ prozradil jeden z nich.

Problémem je, že ani sám Harry nejspíš nemůže vyloučit, že otcem dítěte skutečně není. V roce 2013 zažíval poměrně divoké životní období, ve kterém jeden mejdan střídal další, známosti měnil klidně ze dne na den. Právě v tomto roce došlo k té nechutné ostudě, kdy se nechal fotit nahý ve Vegas.

Klepy hovoří dokonce o tom, že v tomto období Harry pořádal třeba soukromou party s osmi neuvěřitelně nádhernými plavčicemi, které na sobě neměly víc než titěrné topy s nápisem „Let’s go wild“.

 Princ HarryZdroj: Profimedia.cz

I proto musí být princ z momentální situace pekelně nervózní.

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

„Každý se soustředí jen na to, aby se tohle nijak zvlášť neprobíralo, ke svatbě, kterou už oznámili světu, totiž prostě musí dojít. Nikdo si neumí představit, že by se vše mělo zhroutit,“ prozradil jeden z dvořanů.

Kate Middleton s manželem, princem Williamem, a Meghan Markle se svým snoubencem, princem Harrym.Zdroj: Profimedia.cz

„A věřím tomu, že když se poradci královny rozhodli ten skandál zamést pod koberec, tak jediné dítě lásky, které bude kdy vidět, bude to, co počne s Meghan.“

Princ Harry a jeho přítelkyně Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Ovšem jen jestli se mu podaří snoubenku přesvědčit, že vážně o nic nešlo…

Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Zajímá vás královská rodina? Pak se možná budete chtít podívat na naše video, jak si hrají děti Kate Middleton a prince Williama.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů