Šíp.deník.cz

Takhle AKTUÁLNĚ vypadá uzdravený Karel Gott! ŠÍP ho vyzpovídal...

12 fotografií 12
Karel Gott
Karel Gott
Zdroj: Česká televize
Karel Šíp Karel Šíp zve do své show zajímavé hosty... Gott se v Jiříkově předvedl ve skvělé formě. Gott byl za elegantního fešáka.
Sdílej článek:

Hvězdný Karel Gott (77) porazil zákeřnou rakovinu mízních uzlin, i přesto se ale ve společnosti ukazuje jen zřídka. Kromě toho, že mu aktuálně roste v severočeské Doubici megastavba, byl hostem natáčení nového díílu pořadu Karla Šípa (71) Všechnopárty. A jak je vidět na snímku, mnohonásobný Český slavík aktuálně vypadá přímo báječně…

"Karel vyslyšel mou prosbu, aby své působení po zdravotní pauze odstartoval výhradně v mém pořadu. Slib splnil a přišel, byl v úžasné kondici. Probrali jsme toho hodně, nejen jeho novou image, jeho plány, ale třeba i to, jestli byl někdy na vojně," řekl Šíp k natáčení, které proběhlo počátkem tohoto týdne.

Gott se momentálně kromě výstavby sídla soustředí na natáčení nových písní s Michalem Davidem (56) a očekává se jeho první koncert po úspěšném boji s rakovinou mízních uzlin. "Mám v Praze mnoho práce, takže na sever teď nejezdím," svěřil se zpěvák, na jehož snímky z natáčení se podívejte do galerie.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů