Šíp.deník.cz

Takhle se protestuje v Brazílii: Vnadné krásky ODHODILY PODPRSENKY!

14 fotografií 14
18+
Demonstrace na pláži se proměnila v erotickou show!
Demonstrace na pláži se proměnila v erotickou show!
Zdroj: Koláž Šíp
Tak takhle to vypadalo v lednu na Copacabaně... Protestace se týkala rovnoprávnosti žen a osvěty o rakovině prsou! Podprsenka dlouho na svém místě nevydržela. Největší zájem byl o zpěvačku a modelku Renatu Frissonovou.
Sdílej článek:

Temperament jihoamerických žen je znát ve všech ohledech. A tak když je potřeba uspořádat důležitou demonstraci, stud jde stranou!

Tenhle fotopříběh sice pochází už z letošního ledna, to ale nemění nic na jeho atraktivitě. Na slavné pláži Copacabana v Rio de Janeiru se demonstrovalo za rovnoprávnost mužů a žen a bylo to pořádně sexy dostaveníčko.

Brazilky jsou vyhlášené nepřehlédnutelnými křivkami a pro dobrou věc neměly nikdy problém se odhalit. Tentokrát k tomu ani nepotřebovaly proslulé taneční kostýmy na karneval. Stačilo prostě na slavné pláži odhodit svršky a vesele pózovat.

Druhým podtextem této nahoty bylo totiž upozornění na problematiku rakoviny prsu v Brazílii, proto se odhalení ženských půvabů přímo nabízelo!

Nejaktivnější ve svůdném pózování před přítomnými fotografy byla v oblasti hrudníku velmi obdařená zpěvačka a modelka Renata Frissonová (32). Krásami Brazílie se můžete pokochat v naší fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů