Šíp.deník.cz

Táňa Vilhelmová se toho nebojí: Na ples oblékla mini s pořádným VÝSTŘIHEM!

6 fotografií 6
Ťáňa Vilhelmová a Vojta Dyk
Ťáňa Vilhelmová a Vojta Dyk
Zdroj: Herminapress.cz
Ťáňa Vilhelmová a Vojta Dyk na plese Ťáňa Vilhelmová a Vojta Dyk na plese Ťáňa Vilhelmová a Vojta Dyk na plese Ťáňa Vilhelmová a Vojta Dyk v objetí
Sdílej článek:

Když se někde objeví Vojta Dyk (30) a Táňa Vilhelmová (37), hned je o zábavu postaráno. Stejně tomu bylo i na brněnském plesu. 

Na brněnský ples se příliš slavných tváří nesjelo. O to byli zřejmě organizátoři raději, když si Vojtěch Dyk, který během galavečera vystupoval, s sebou přivedl i partnerku Táňu Vilhelmovou. A to i když nezvolila zrovna plesovou róbu, ale krátké černé šaty. 

Herečka ovšem naštěstí upoutala pozornost i tak, protože při příchodu na ples měla na očích černé sluneční brýle, které nejsou při podobné události příliš velkým zvykem. A nejen to, černé šaty sice nevypadaly zrovna pohádkově, jejich výstřih byl ovšem tak velký, že se stejně nedalo dívat jinam. 

Táňa už léta dokazuje, i žena s malými ňadry může vypadat dobře a nemusí se trápit s tím, aby si pod šaty sháněla podprsenku typu push up nebo umělé vycpávky. A zatímco ona vypadá stále mlaději, její partner jako by vedle své polovičky zestárl a věkově ji snad dokonce i předběhl. 

Oba partneři každopádně svým zamilovaným chováním a svůdným tančením na parketu dokazovali, že nedávné řeči o jejich údajné krizi rozhodně nebyly pravdivé. Anebo pokud byly, podařilo se jim spory zažehnat. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů