Šíp.deník.cz

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý: Nečekané ODSOUZENÍ!

13 fotografií 13
Taťána Kuchařová Gregor a Ondřej Brzobohatý Gregor
Taťána Kuchařová Gregor a Ondřej Brzobohatý Gregor
Zdroj: Profimedia.cz
Taťána Kuchařová Gregor a Ondřej Brzobohatý Gregor Taťána Kuchařová Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý
Sdílej článek:

Zatímco novomanželé Gregorovi možná čekali od svých příznivců po hektické svatbě podporu a útěchu, přišly i reakce, které jim radost určitě neudělaly.

Zdá se, že novomanželé Gregorovi někdy nevědí, co vlastně chtějí. Nejdříve se snažili utajit místo konání svatby, a když se o něm veřejnost dozvěděla a média chtěla jejich velký den zvěčnit, obrnili se snoubenci bodyguardy a nevěsta se kvůli pár fotografiím s nadsázkou málem nevdala. Následně na sociální síť vyvěsila dlouhý dopis o tom, jak snoubencům bylo během svatebního dne ublíženo.

„Ano, zvykli jsme si na občas až nepříjemný mediální zájem a jsme si vědomi toho, že tento zájem je nedílnou součástí našich profesí. Vše má však své hranice," uvedla Taťána, která měla plné právo užít si svatbu podle svých představ a určité rozladění zřejmě bylo na místě.

O to víc paradoxně se pak jeví skutečnost, že o pár dní později manželé na své veřejné sociální sítě vyvěsili jak spoustu fotek z veselky, tak svatební video, ve kterém jsou i takové detaily jako stahování novomanželčina podvazku manželovými zuby.

Už za tento krok si vysloužili mnoho nechápavých komentářů od svých fanoušků, kteří se divili, proč nejdříve kolem svatby ztropili takový povyk a následně stejně všechno veřejně ukázali.

Když pak zveřejnili i snímky z líbánek v Benátkách, přibyly krom chvály a podpory i další odsuzující komentáře. „Kde jsou ty doby, kdy Kuchařová někde psala, že nemá Facebook… teď sdílí blbosti jako o život na všech sítích. Škoda, že se tak změnila," napsal například jeden z nich. „Nedříve se schovávají a teď se chlubí… někdy je to trapné, je to vaše věc," napsala jiná fanynka. A někteří ve svých názorech dokonce zašli ještě dál. „Trapas. Gregor s Kuchařem ukazují, že člověk se vždy může ztrapnit více než minule."

Je tak možné, že novomanželé Gregorovi kvůli svému jednání přišli o část svých příznivců, kteří by spíš ocenili větší čitelnost v otázce, kolik ze svého soukromí chtějí sdílet s veřejností. Zatím to totiž může působit tak, že zatímco kážou vodu, sami popíjejí víno…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů